Politică

Un social democrat din Focşani, al doilea “Ponta” al TSD

Iulia Crețu
14 dec 2015 2796 vizualizări
Si liderul tineretului MP Vrancea, Ciprian Angheluţă, a fost ales în structura de conducere naţională a partidului

Partidele îşi caută tineri care să le conducă. În week-end-ul care a trecut, doi tineri vrânceni au fost aleşi în structurile de conducere ale organizaţiilor TSD şi OT-MP. Este vorba despre Gabriel Petrea, care a fost ales preşedinte al TSD. Acesta este focşănean la origine, însă politic s-a făcut remarcat la Bucureşti, el fiind ales în 2012 viceprimar în sectorul 6 al Capitalei. Petrea este născut în 1984, este absolvent al Colegiului “Unirea” şi îi ia locul în fruntea TSD lui Mihai Sturzu, deputatul care a plecat cu demisie din PSD după ce a condus organizaţia de tineret a partidului. El i-a reproşat lui Liviu Dragnea că are probleme în justiţie şi că nu vrea să facă un pas înapoi, iar Dragnea l-a acuzat, la rândul lui, că ar fi vrut să exploateze electoral emoţia de după tragedia din Colectiv. Gabriel Petrea, liderul TSD seamănă izbitor cu Victor Ponta în tinereţe, afişând aceeaşi imagine cu fostul preşedinte al social democraţilor. Nu doar social democraţii îşi pun lideri focşăneni, ci şi Mişcarea Populară.Ciprian Angheluţă, de la organizaţia de tineret  a MP, a fost ales secretar general executiv la organizaţia de tineret a partidului, la un congres al juniorilor la care a participat şi Traian Băsescu, fostul şef al statului, actualmente lider al MP. Angheluţă este preşedinte al OT-MP în Vrancea, este vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi deţine funcţia de coordonator al zonei de sud-est. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.