Ultima oră

VIDEO!!! Carambol periculos pe E85 cu un Volkswagen, un TIR şi un microbuz

Gabriel Sava
7 iul 2015 2531 vizualizări
Şoferul Passat-ului a aţipit la volan, dar a avut noroc cu carul

La o zi după ce un Mercedes a intrat în semiremorca unui TIR oprit pe partea dreaptă a drumului, accident petrecut luni în afara localităţii Bizigheşti, un alt accident s-a produs în aproximativ aceeaşi zonă. Ieri după amiază, în jurul orelor 16.00, Eugen N.,  de 53 de ani, din Baia Mare, care se afla la volanul unui Volkswagen Passat, înmatriculat în Maramureş, se pare că, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. “În jurul orelor 16.00, pe DN2E85 conducătorul unui autovehicul înmatriculat în Maramureş, care circula pe sensul Adjud – Focşani, pe fondul oboselii a pierdut controlul asupra direcţiei pătrunzâ nd pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau regulamentar. În urma accidentului rutier s-a produs vătămarea corporală a patru persoane”, a precizat inspectorul principal Cristi Manta, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea.  Norocul său a fost chior deoarece şoferul polonez al unui TIR care se îndrepta către Tişiţa l-a observat, a încercat să-l evite, iar autoturismul s-a lovit de roţile din spate ale semiremorcii, după care s-a înfipt într-un microbuz care  venea de la Bucureşti şi mergea către Iaşi.

“Nici nu ştiu ce s-a întâmplat, au fost fracţiuni de secundă"

În microbuzul înmatriculat în Iaşi se aflau şoferul, George Bogdan C., de 39 de ani din Iaşi, şi trei femei, pasagere. Acestea au suferit răni uşoare în urma impactului, la fel ca şi şoferul băimărean care a fost protejat de air-bag-urile maşinii sale. Cele patru victime au primit primele îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD şi SAJ ajunse la faţa locului, după care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf Pantelimon” Focşani. “Nici nu ştiu ce s-a întâmplat, l-am văzut în faţă, am încercat să evit, însă a intrat în mine. Prima dată a intrat în TIR apoi mi-a apărut în faţă mie. Cred că au fost fracţiuni de secundă. Sunt trei femei care erau pasagere în maşină, care au fost rănite”, ne-a declarat şoferul microbuzului care se întorcea de la Bucureşti. Din primele informaţii, victimele nu au suferit răni grave, fiind în afara oricărui pericol. (G. SAVA)

Get your own valid XHTML YouTube embed code

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.