Jurnalism cetatenesc

Felix Burduşa a plecat de la „Vocea Romaniei”, dar cariera muzicală continuă

Sorin Tudose
15 dec 2013 1846 vizualizări
Concurenţii Andi Grasu şi Felix Burduşa au părăsit competiţia, nereuşind să intre în cei opt semifinalişti

Drumul vranceanului Felix Burduşa la Vocea Romaniei s-a oprit sambătă seară, dar cariera sa muzicală nu mai este atat de departe după ce s-a făcut remarcat în show-ul de pe Pro TV. Dintre tinerii pe care i-a antrenat Marius Moga, Sanziana Niculae a primit cele mai multe voturi din partea publicului, iar vedeta a salvat-o pe Jovana Milovanovic. Din păcate, concurenţii Andi Grasu şi Felix Burduşa au părăsit competiţia, nereuşind să intre în cei 8 semifinalişti. Cei doi concurenţi din echipa lui Moga care nu au prins semifinala au plecat direct spre studioul de înregistrări al producătorului. De altfel, Moga a şi spus la un moment dat că el nu ţine neapărat să apară în lumina reflectoarelor, preferand de multe ori să producă hituri pentru alţi cantăreţi. Ţinand cont de acest aspect şi de faptul că Moga l-a apreciat din prima pe Felix nu-i exclus ca în viitorul apropiat să îl vedem pe vrancenul nostru într-un videoclip. Contul să de Facebook a fost umplut de mesaje de susţinere şi de felicitare pentru drumul parcurs în această competiţie. „Am încredere în tine şi ştiu că vei fi un mare artist. Munceşti foarte mult să îţi îndeplineşti visul, ai talent şi meriţi să ajungi cat mai sus. Pupici!”, i-a transmis pe Facebook Carmina Săcaluş. „Uneori, traiectoria ne este schimbată brusc de nişte unii care au fost investiţi cu putere s-o facă. Chiar dacă ce ţine de noi e o evoluţie clară, frumoasă, muncită. ...nu fi tristuţ, pentru că singurul sentiment pe care trebuie să îl ai vizavi de tine e Mandrie! Noi, prietenii tăi, asta simţim! Şi că te iubim tare!”, i-a spus şi Mirela Apostu. De loc din satul Păuleşti, Felix Burduşa este absolvent al Colegiului Naţional „Al. I. Cuza”, iar acum studiază Dreptul la Bucureşti. El este pasionat de muzică, de care se simte atras din liceu. Felix spune că pentru el Vocea Romaniei a fost o "şcoală", de la care a învăţat enorm atat pe plan muzical şi profesional cat şi ca experienţă umană. Prestaţia concurenţilor poate fi urmărită pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Andreea, acum 3807 zile, 14 ore, 38 minute, 53 secunde
Felix are ureche muzicala, dar nu si voce. Aplica principiul „a vorbi pe nas” transpus in prestatia interpretativa; din cauza polipilor, falseaza, infloreste grav continutul partiturii. Si bemol, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.