Ultima oră

11 drumuri sînt blocate de zăpada viscolită

Mihaela Beșleagă
17 feb 2012 2670 vizualizări
Ieri mai închis circulaţiei drumul naţional 23B între satele Stupina şi Codreşti şi zece sectoare de drumuri judeţene

Zece drumuri judeţene, dar şi un segment de drum naţional, erau blocate vineri seara din cauza zăpezii viscolite. Aseară, vîntul continua să bată cu putere, aşa încît cei de la Poliţia Rutieră au recomandat amînarea deplasărilor. Comisarul şef Alexandru Cara, împuternicit la comanda poliţiei rutiere Vrancea, ne-a precizat că existau probleme pe mai multe drumuri judeţene. Astfel, potrivit Poliţiei Rutiere nu se circula pe următoarele sectoare de drum: DJ 119C limita jud. Bacău – Angheleşti – Rugineşti – DN2, DJ 202E Sihlea – Obrejiţa, DJ 204E DN24 – Mărăşeşti – Haret – Panciu, DJ 204P Gugeşti – Dumbrăveni, DJ 205C Cîrligele – Vîrteşcoiu, DJ 205E Bătineşti - Ţifeşti, DJ 205H Păuneşti – Domneşti,       DJ 205R Slobozia Ciorăşti – DN2, DJ 241F Plăcinţeni – Bogheşti – Prisecani, Angheleşti – Rugineşti, Sihlea – Obrejiţa, Mărăşeşti – Haret – Panciu, Cîrligele – Vîrteşcoiu, DN 2 – Ciuşlea, Bătineşti - Ţifeşti, Păuneşti – Domneşti, DN 2 – Slobozia Ciorăşti, DN 2 - Sihlea şi Plăcinteni – Bogheşti. De asemenea, aseară nu se circula pe DN 23 între Stupina şi Ciorăşti. Au apărut însă probleme şi pe DN 23, Focşani – Galaţi – Brăila. Astfel, două utilaje de deszăpezire s-au împotmolit la Răstoaca, iar circulaţia maşinilor a fost oprită. Mulţi şoferi au rămas blocaţi în comuna Vulturu şi au aşteptat ca drumul să se deblocheze. “Sperăm ca în această dimineaţă să putem relua circulaţia ca cît mai multe drumuri, dar e posibil să avem probleme în continuare din cauza viscolului”, ne-a precizat Alexandru Cara. Şi cei de la Prefectură afirmă că nu sînt maşini blocate în trafic. „La sesizarea mai multor cetăţeni, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, prefectul Sorin Hornea, a solicitat Poliţiei Rutiere şi administratorilor de drum să intervină pentru remedierea tuturor problemelor”, transmite Biroul de presă al Prefecturii. De aseară, tot pe DN23 B s-a mai închis un sector de drum între Ciorăşti şi limita cu judeţul Buzău, peste cîmp. Aseară, în zonă se intervenea cu un buldozer. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Voicu, acum 4468 zile, 14 ore, 7 minute, 55 secunde
drumurile judetene nu sunt in grija lui Oprisan? mai bine ar lasa gargara de la televizor si s-ar pune pe deszapezit toate drumurile judetene ca au stat destul oamenii blocati din cauza lui!
platitor de taxe si impozite Padureni, acum 4468 zile, 17 ore, 3 minute, 42 secunde
DE 3 saptamani intrarea in Padureni-Marasesti -VN.de fapt DJ205H este blocat.Nu apare in lista d-voastra M.Besleaga.Va rog sa analizati si acest caz.
platitor de taxe si impozite STRAJESCU, acum 4468 zile, 17 ore, 52 minute, 30 secunde
Mare este gradina Domnului!Peste o zi intram in a cincea saptamana de cand nu mai circula microbuzele pe ruta Doaga -Focsani deoarece drumul Strajescu - Ciuslea este blocat de zapada.Pentru 3 km cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.