Ultima oră

VIDEO!!!Doi fraţi din Cosmeşti au murit la patru kilometri de casă

Gabriel Sava
29 aug 2013 20782 vizualizări
Fraţii Vasile şi Costel Sîrghi au murit în propria maşină după ce s-au izbit de un Audi care venea din faţă u chiar dacă air-bag-urile Loganului în care se aflau s-au deschis, cei doi fraţi au decedat la scurtă vreme după impact u tanărul aflat la volanul celeilalte maşini urma să plece chiar în această seară în Franţa, cu familia.

Doar patru kilometri mai aveau de parcurs cei doi fraţi, Vasile şi Costel Sîrghi, pană să ajungă la Cosmeşti, localitatea de unde erau de loc. Fuseseră la o înmormantare, iar la scurtă vreme au trecut şi ei, din păcate, tăramul dintre viaţă şi moarte. Carosabilul umed, neatenţia sau lipsa de experienţă şi viteza sunt factori care au concurat în producerea accidentului în care cei doi tineri de 21, respectiv 19 ani, au decedat, aproape fără nicio şansă, după ce s-au izbit frontal de un autoturism Audi care circula din sens opus. Primele concluzii ale poliţiştilor confirmă spusele martorilor oculari, respectiv că, ieri după amiază, în jurul orelor 17.30, Loganul a intrat pe contrasens, moment în care a fost izbit violent de un Audi A4, înmatriculat peste hotare, condus de un şofer din Galaţi. “Pe fondul carosabilului umed, şoferul autoturismului Logan a pătruns pe contrasens unde a fost lovit frontal de un autoturism care circula regulamentar. A rezultat decesul şoferului din Logan şi a pasagerului din dreapta, respectiv rănirea uşoară a pasagerilor din autoturismul Audi”, a declarat inspectorul principal Cristi Manta, de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Vrancea. Una dintre variantele vehiculate de martorii evenimentului rutier este că la trecerea pe langă un camion care venea din sens opus, Vasile Sîrghi, tanărul care conducea Loganul, s-a trezit cu parbrizul plin de apă, moment în care a intrat pe contrasens şi a fost lovit de maşina care venea din faţă. Nici paramedicii de la SMURD, veniţi în cateva momente de la producerea accidentului, şi nici medicii de la Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru tinerii care au murit aproape instantaneu, asta chiar dacă air-bag-urile maşinii în care se aflau s-au deschis.

“Am văzut ceva alb în faţă şi am zis că o să mor”


Din fericire, pasagerii din Audi au scăpat doar cu răni uşoare

Ionuţ Burghel, şoferul de 27 de ani al celuilalt autoturism implicat în accident, se mai afla în maşină cu fratele său şi cu alte două persoane, care, din fericire, au suferit doar răni uşoare. Acesta a spus că a văzut autoturismul Logan în faţă şi s-a rugat să nu moară. “Atata am văzut, ceva alb în faţă şi atunci am zis că pană aici mi-a fost, că am să mor”, a declarat şoferul autoturismului. Tanărul urma să plece chiar în această seară în Franţa, cu familia. În încercarea de a evita impactul, autoturismul Audi s-a răsturnat în şanţul de pe sensul său de mers, adanc de cîţiva metri buni. La faţa locului a ajuns la circa 40 de minute şi tatăl celor doi fraţi. Acesta a fost oprit cu greu să nu urce efectiv în carul mortuar al SML care a venit şi a ridicat trupurile neînsufleţite.

Tatăl celor doi fraţi a încercat să urce în carul mortuar

Tatăl îndurerat a fugit apoi cateva sute de metri după maşina care se îndepărta. La faţa locului au ajuns şi pompierii dar şi o echipă de la Drumuri Naţionale, care au curăţat drumul de carburantul rămas pe carosabil după impact. Traficul a fost complet blocat minute bune, cozile formate ajungand la aproape doi kilometri. După ce poliţiştii au finalizat măsurătorile, traficul a fost deblocat alternativ pe cele două sensuri de mers. (Gabriel SAVA)



Accident cu doi morţi pe drumul Tecuci-Tişiţa

Între Tişiţa şi Cosmeşti, doi fraţi de 19 şi 21 de ani şi-au găsit sfarşitul într-un teribil accident de circulaţie petrecut în această după amiază.

Maşina pe care o conduceau, un Logan cu număr de Galaţi, a intrat din motive încă necunoscute pe contrasens unde a fost izbită violent de un Audi. Cei doi fraţi, Vasile şi Costel Sarghie din Cosmeşti, au decedat la scurt timp. Din păcate pentru cei doi tineri care se întorceau de la o înmormantare medicii nu au mai putut face nimic. Vom reveni cu amănunte. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
Audi Asasecaifrumosi, acum 3911 zile, 20 ore, 42 minute, 25 secunde
Ala in los sa-i multumeasca lui Dumnezeu, ii multumeste masinii :(((
JohnDoe, acum 3912 zile, 14 ore, 42 minute, 41 secunde
1) Cei din Audi ar fi din Bc,cei din Logan din Cosmesti(GL). 2) Loganul a derapat si a fost lovit lateral. 3) Ariton Veronica esti o analfabeta de prima mana(ori scrii in italiana ca deh cum aterizati citeste integral
anonim, acum 3910 zile, 16 ore, 24 minute, 35 secunde
bine ca esti tu destept, fara sa jignesti nu se putea?
GIGI, acum 3912 zile, 21 ore, 43 minute, 51 secunde
Dumnezeu sai erte pe tineri!
patent, acum 3913 zile, 46 minute, 13 secunde
Nu mai dati stiri eronate .....unde este loganul ala lovit frontal???Este lovit din lateral si arata asa pt. ca l-au taiat cei de la descarcerare !!
ariton veronica , acum 3913 zile, 1 ora, 47 minute, 51 secunde
o marca de merda o masina ninorocita in care siea perdut 2 tineri veta 2 copi buni si cuminti ce earau mereu inpreuna dumnezeu sai erte
Lae, acum 3913 zile, 8 ore, 50 minute, 5 secunde
Loganul ala e lovit "frontal"?! Dumnezeu sa ii odihneasca in pace.
, acum 3913 zile, 13 ore, 1 minut, 25 secunde
cumparati Logan, cea mai sigura masina din lume !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.