Ultima oră

Mesaj de la Angela pentru Cezar după Eurovision: “eşti caştigătorul inimilor noastre”

Iulia Crețu
19 mai 2013 1208 vizualizări
Lla “acest concurs atat de controversat şi injust prin jurizare… nu talentul a primat”, a acuzat soprana votul politic de la Eurovision

Soprana Angela Gheorghiu îl felicită pe Cezar Ouatu pentru prestaţia sa de sambătă seara din finala Eurovision, care a avut loc la Malmo, în Suedia. După încheierea votării, Cezar a obţinut locul 13 din 26 de ţări participante, trofeul fiind luat de Danemarca. “Prestaţia ta la Eurovision a fost de nivelul cel mai mare posibil şi onorant pentru tine şi pentru Romania, pe care amandoi ştim cat o iubim. Colegii noştri, …, toţi admiratorii şi colegii tăi ca şi noii admiratori sunt de părerea mea: Cezar Ouatu este un mare artist şi versatilitatea, talentul şi charisma le dorim în continuare de la tine să rămană intacte ca şi pană acum. Pentru un adevărat artist şi mai ales liric, ne-ai făcut un serviciu într-o emisiune concurs - Eurovision, ba mai mult să se descopere cată emoţie şi cat talent ai şi chiar să ne bucurăm odată în plus că publicul larg a auzit încă o dată un contratenor, şi de data aceasta de contratenorul roman, Cezar Ouatu”, a scris Angela Gheorghiu pe Facebook. Diva muzicii clasice susţine că Eurovisionul este un concurs “controversat şi injust prin jurizare”. “Eşti pentru marea majoritate ca şi pentru mine de altfel, caştigătorul inimilor noastre din toate punctele de vedere. Acest concurs atat de controversat şi injust prin jurizare, ştim deja cu toţii că în acel context de aseară (n.r. sambătă), dacă ai fi reprezentat o altă ţară, fără a o numi, pentru a evita vreo polemică, ai fi fost jurizat altfel. Ca profesionist îmi permit să spun cu siguranţă că nu talentul a primat aseară, dimpotrivă. Mai sunt şi ediţii ca aceasta… dar a fost doar un pasaj şi o experienţă personală pe care ai dorit să o simţi. Bravo Bravissimo Cezar!!! The show must go on!!!”, şi-a încheiat Angela Gheorghiu mesajul pentru Cezar Ouatu. Presa a scris recent că cei doi formează un cuplu. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.