Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Final nebun în Liga 2

Ziarul de Vrancea
27 iul 2020 755 vizualizări

Ieri s-au disputat două meciuri din penultima etapă a play-off-ului Ligii a II-a. La Turnu Măgurele, CS Mioveni a învins în deplasare echipa Turris cu 1-0, prin golul marcat de Rădescu, în min. 30. Negruț (Turris) a primit cartonașul roșu, în minutul 39

La Ploiești, FC Argeș a învins cu 2-1 pe Petrolul. Piteștenii au întors scorul în ultimele zece minute și au urcat pe loc de baraj, iar ploieștenii au ratat promovarea. Au marcat Au marcat Vajushi ('15 -penalty / Prepeliță ('82), Buhăescu ('87-penalty). Până în min. 87, UTA era promovată în Liga I, dar calculele s-au schimbat dramatic, totul va fi decis în ultima etapă, duminică, de la ora 18:30. Clasament: 1.UTA – 29 p; 2. Mioveni – 27 p; 3. FC Argeș - 26 p; 4.Turris – 25 p; 5. Rapid – 24 p; 6. Petrolul – 22 p. Ultima etapă: FC Argeș - UTA, Mioveni – Petrolul, Rapid – Turris.

Lucescu s-a răs-răzgândit

Mircea Lucescu a plecat, ieri dimineață, la Kiev, unde va discuta cu președintele Igor Surkis despre preluarea echipei Dinamo. Luni, Lucescu anunțase că renunță la contractul semnat în urmă cu doar patru zile cu Dinamo Kiev, deoarce îi este imposibil să activeze în atmosfera de ostilitate creată de propriii suporteri.Dinamo Kiev a publicat pe site-ul oficial schimbul de scrisori dintre Lucescu și Surkis. Mircea Lucescu a semnat săptămâna trecută un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev, însă aducerea lui a fost contestată de fanii echipei ucrainene.

Pregătiri pentru Euro U19

Campionatului European U19, turneu final pe care îl va găzdui România, va avea loc între 30 iunie și 13 iulie 2021, informează FRF. Euro U19 din 2021 ce va avea loc în România va reuni 8 echipe, urmând să se dispute un total de 15 partide. Reprezentativa tricoloră U19 pregătită de Daniel Oprescu este calificată direct, din postura de gazdă. Naționala de juniori avea programate în acest an mai multe acțiuni de pregătire care au fost însă anulate din cauza efectelor pandemiei COVID-19. Competiția se va desfășura pe patru stadioane din București, Ploiești și Voluntari care au fost nominalizate de FRF în dosarul câștigător de candidatură. UEFA va confirma arenele în urma vizitei de lucru pe care o vor face reprezentanții forului continental până la finele acestui an.

Sorți la handbal

Echipele din România și-au aflat, marți, adversarele în EHF European League la handbal masculin și feminin. Astfel, la feminin, Dunărea Braila va întâlni echipa norvegiană Tertnes Bergen, în turul doi al EHF European League. Meciurile sunt programate la 10/11 octombrie turul și 17/18 octombrie returul. În turul 1 al EHF European League masculin AHC Potaissa Turda va evolua cu HRK Gorica (Croația), iar HC Dobrogea Sud Constanța cu HC Victor (Rusia). Meciurile tur sunt programate la 29/30 august, iar returul o săptămână mai târziu.

Klopp, antrenorul sezonului

Jürgen Klopp a fost desemnat antrenorul sezonului de către Asociația managerilor din liga engleză de fotbal, după ce a condus FC Liverpool la câștigarea primului său titlu de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani, Argentinianul Marcelo Bielsa, care a promovat Leeds United în Premier League după 16 ani, a fost ales cel mai bun antrenor din liga secundă engleză. La feminin s-a impus Emma Hayes, care a câștigat în acest sezon campionatul și Cupa Angliei cu Chelsea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.