Sport

Froome, la porțile Orientului

Ziarul de Vrancea
7 iul 2020 1048 vizualizări

Gruparea Israel Start-Up Nations a obținut semnătura ciclistului britanic

Rutierul britanic Christopher Froome, de patru ori câștigător al Turului Franței (2013, 2015-2017), va părăsi la finalul sezonului echipa Ineos (fostă Sky), pentru care a concurat zece ani, și va evolua, din 2021, la Israel Start-Up Nation. „Chris a fost alături de noi de la început. Este un mare campion și am împărtășit multe momente memorabile de-a lungul anilor, dar cred că aceasta este decizia corectă pentru echipă și pentru Chris. Având în vedere realizările sale în sport, Chris este dornic de a exista un singur lider de echipă în următorul capitol al carierei sale, ceea ce nu suntem capabili să-i garantăm în acest moment. O plecare de la echipa INEOS îi poate oferi această certitudine. În același timp, le oferă altor membri ai echipei noastre, oportunitățile de lider pe care și ei le-au câștigat și pe care le caută pe bună dreptate”, a declarat Dave Brailsford, patronul echipei, într-un comunicat oficial. La scurt timp după acest comunicat, echipa Israel Start-Up Nation a anunțat angajarea lui Chris Froome, din 2021. Team-ul israelian susține chiar că rutierul britanic își va încheia cariera la Israel Start-Up Nation.În carieră, Froome a mai câștigat Il Giro în 2018 și La Vuelta în 2011 (după sancționarea lui Juan José Cobo) și 2017. El s-a alăturat Team Sky în 2010, după doi ani la echipa Barloworld și un prim Tour de France disputat în 2008.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.