Sport

Cataclism în Catalonia

Ziarul de Vrancea
14 sep 2021 891 vizualizări

După noul eșec sever în fața echipei Bayern München, antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a primit ultimatum de la conducere *rezultatele primei zile din Liga Campionilor 2020-2021

Două rezultate interesante au punctat prima zi de Liga Campionilor 2020-2021: înfrângerea echipei Manchester United (cu Cristiano cu tot) pe terenul formației Young Boys Berna, în grupa F, (cea care a eliminat CFR Cluj din competiție) și scorul sever cu care a fost depășită Barcelona pe „Nou Camp” de către Bayern München.

Pe „Old Trafford”, United a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo ('13), golgeterul all-time al competiției, dar situația s-a schimbat când „diavolii roșii” au rămas în zece oameni, Aaron Wan-Bissaka fiind eliminat în min. 35. Campioana Elveției a egalat prin Nicolas Ngamaleu ('66), iar Theoson Jordan Siebatcheu a marcat golul victoriei în minutele adiționale. În celălalt meci al grupei, Villarreal șu Atalanta au remizat, scor 2-2. Villarreal - Atalanta Bergamo 2-2

Au marcat: Trigueros ('39, Danjuma ('73), respectiv Freuler ('6) și Gosens ('83), Jucătorul Coquelin, de la Villarreal, a fost eliminat în min. 84.

La Barcelona, apărarea alandala a gazdelor a fost surprinsă de vedetele Thomas Müller ('34-șut deviat) și Robert Lewandowski ('56 și '85). seara, în deplasare, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.Barça nu a avut niciun șut pe spațiul porții și a încheiat meciul cu două jucători de 17 ani (Gavi, Balde) și doi de 18 ani (Pedri, Demir). Conform cotidianului „Sport”, președintele Barcelonei, Joan Laporta, i-ar fi dat antrenorului Ronald Koeman un termen de trei meciuri pentru a redresa echipa: cu Granada, Cadiz și Levante.

 Din grupa E face parte și Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, care a remizat pe teren propriu (scor, 0-0) cu Benfica Lisabona. “Este un rezultat pozitiv. Am jucat cu o echipă foarte bună. Ne-am apărat bine și ne-am așteptat șansa. Am avut câteva ocazii. Am avut o bară și am înscris un gol care din păcate a fost anulat. Suntem într-o grupă foarte dificilă, în care toate meciurile se vor juca la o intensitate mare. Ne vom lupta până la sfârșit pentru fiecare punct. Este important pentru jucătorii mei să creadă în ei, ca să aibă mai mult curaj”, a spus Mircea Lucescu, după meci.Rezultate din celelalte două grupe:

Grupa G: Sevilla FC - RB Salzburg 1-1. Rakitic ('42 – penalty)/ Sucic ('21 – penalty). S-au acordat patru penaltiuri în acest joc două fiind ratate de oaspeți pri Adeyemi ('13) și Sucic ('37). Adeyemi este un internațional german, cu tată nigeria și mamă româncă. În min. 50, tunisianul En-Nesyri (Sevilla) a fost eliminat; OSC Lille – VfL Wolfsburg 0-0. Eliminat: Brooks (W) – min. 63.

Grupa H: Chelsea – Zenit Sankt Petersburg 1-0. Lukaku ('69): Malmö FF – Juventus Torino 0-3. Sandro ('23), Dybala ('45 – penalty), Morata ('45^1).

formația sa va lupta până la sfârșit în grupă pentru fiecare punct.

Formația Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a remizat, marți seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Benfica Lisabona, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.

În minutul 90Â6, un gol al gazdelor a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR.

Simona Radiș și Mugurel Semciuc, cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani

Canotorii Simona Radiș și Mugurel Semciuc au fost desemnați cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani, evenimentul având loc în pădurea “Codrii de Aramă”, la începutul săptămânii.

“Cetățeni de onoare ai Botoșaniului! În cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat în pădurea „Codrii de Aramă” - Lacul cu Nuferi din Ipotești, campioana Olimpică Simona Radiș și vicecampionul Olimpic Mugurel Semciuc au fost desemnați cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani”, se arată pe pagina de Facebook a FR Canotaj.

La eveniment au fost prezenți și sportivii Viviana Bejinariu și Vlad Aicoboae, care la rândul lor au primit diplome de excelență din partea Consiliului Județean.

Invitată de onoare a fost Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj, deja cetățean de onoare al Botoșaniului.

Simona Radiș a devenit campioană olimpică la Tokyo, la proba de dublu vâsle feminin.

Mugurel Semciuc a dobândit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la proba patru rame.

Agenția Mondială Antidoping va reanaliza interdicția legată de canabis

Agenția Mondială Antidoping (WADA) a anunțat că va reanaliza statutul canabisului de substanță interzisă pentru sportivi.

“Cs urmare a solicitărilor venite, Comitetul Executiv susține decizia Grupului consultativ de Experți cu privire la inițierea în 2022 a unei analize științifice cu privire la statutul canabisului. Canabisul este intezis în prezent în competiții și va continua să fie interzis în 2022”, se arată pe site-ul WADA.

Anunțul vine în contextul în care la începutul lunii iulie atleta americană Sha’Carri Richardson a fost suspendată pentru dopaj cu canabis.

Gaz Metan Mediaș s-a despărțit de Mihai Teja

Clubul Gaz Metan Mediaș a anunțat, miercuri, că a încetat colaborarea cu tehnicianul Mihai Teja.

“Conducerea clubului Gaz Metan și tehnicianul Mihai Teja au ajuns la o înțelegere privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului acestuia”, se arată pe site-ul grupării.

Alături de Teja, au plecat de la echipă și antrenorul secund Eusebiu Tudor, dar și analistul video Mircea Diaconescu. 

Săptămâna trecută, echipa Gaz Metan Mediaș a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a opta a Ligii 1.

Gaz Metan Mediaș ocupe locul 15, penultimul în clasamentul Ligii 1, cu patru puncte obținute în opt meciuri.

Ilie Poenaru s-a despărțit de Academica Clinceni

Clubul Academica Clinceni a anunțat, miercuri, că s-a încheiat colaborarea sa cu tehnicianul Ilie Poenaru.

Poenaru se afla la conducerea echipei din ianuarie 2018.

“S-a încheiat o eră la Academica Clinceni. A fost un ciclu de 3 ani jumătate care a pus comuna Clinceni pe harta fotbalului românesc. Colaborarea dintre Academica Clinceni și Ilie Poenaru a ajuns la sfârșit. Ilie Poenaru este antrenorul care a reușit performanțe remarcabile cu Academica Clinceni. Mai întâi a fost promovarea în Liga I, apoi menținerea în primul eșalon într-un an extraordinar de greu la nivel mondial. Totul a culminat cu calificarea în playoff în sezonul 2020-2021, unde Academica Clinceni nu a făcut doar un act de prezență, reușind să acumuleze 11 puncte și să termine sezonul pe locul 5 în Liga I. Îi mulțumim lui Ilie Poenaru și staff-ului său pentru tot ceea ce au realizat la Academica Clinceni și le dorim mult succes în carieră”, este anunțul de pe site-ul clubului din Clinceni.

John Ene va antrena Academica Clinceni la meciul cu FC Argeș, în locul lui Ilie Poenaru

John Ene va pregăti echipa Academica Clinceni la meciul cu FC Argeș, în locul lui Ilie Poenaru, demis miercuri,

„În urma încetării colaborării cu Ilie Poenaru, antrenorul interimar al echipei Academica Clinceni va fi John Ene. El se va ocupa de pregătirea meciului cu FC Argeș, de duminică, ora 13:30, din etapa 9 a Ligii I”, a anunțat Academica Clinceni.

Academica Clinceni – FC Argeș se va disputa pe Stadionul Dinamo.

Autor:

Luminița Turcu

ata:astăzi, 15:11

FC Botoșani l-a achiziționat pe portughezul Joaquim Manuel Welo Lupeta

FC Botoșani a anunțat, miercuri, că a obținut serviciile fotbalistului portughez Joaquim Manuel Welo Lupeta.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a semnat un contract valabil doi ani și va purta numarul 42.

Ultima echipă la care a evoluat Welo Lupeta a fost FC Argeș, unde a strâns cinci partide în Liga 1. Lupeta a făcut junioratul la FC Porto și a mai jucat la M. Petah Tikva (Israel), NK Olimpija, NK Celje (ambele Slovenia).

Pele anunță că a ieșit de la terapie intensivă: “Sunt pe zi ce trece mai fericit, cu dispoziție să joc 90 de minute, dar și prelungiri”

Legendarul Pele a postat în social media un mesaj prin care le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de susținere după ce a ajuns la spital, el precizând că a ieșit de la terapie intensivă și că pe zi ce trece este tot mai fericit.

“Prieteni, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeți nicio clipă că nu am citit miile de mesaje de afecțiune pe care le-am primit aici. Vă mulțumesc mult tuturor celor care v-ați rupt un minut din zi pentru a-mi transmite energie pozitivă. Iubire, iubire și iubire! Deja am ieșit de la terapie intensivă și sunt în camera mea. Sunt pe zi ce trece mai fericit, cu dispoziție să joc 90 de minute, dar și prelungiri. Vom fi împreună curând!”, este mesajul lui Pele.

Pele, în vârstă de 80 de ani, a fost operat sâptămâna trecută pentru o tumoră la colon.

Răzvan Marin are un nou antrenor la Cagliari

Clubul Cagliari, la care este legitimat Răzvan Marin, a anunțat că noul antrenor al echipei este Walter Mazzarri.

Tehnicianul a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024.

Mazzarri a antrenat ultima dată echipa Torino, până în februarie 2020.

La Cagliari, Walter Mazzarri îi succede lui Leonardo Semplici, care a fost demis marți.

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din Cupa României, se va disputa la 23 septembrie. Programul complet al 16-imilor

FRF a anunțat, miercuri, programul 16-imilor de finală ale Cupei României, fază în care cap de afiș va fi confruntarea dintre campioana CFR Cluj și deținătoarea trofeului, Universitatea Craiova.

Partidele se vor disputa în perioada 21-23 septembrie, programul fiind următorul:

Marți, 21 septembrie

ACS Șomuz Fălticeni – FC Voluntari, ora 15:00

CS Minaur Baia Mare – ACSM Politehnica Iași, ora 16:00 (TV)

ACS Petrolul 52 – U Craiova 1948 SA, ora 18:45 (TV)

CS Mioveni – FC Rapid 1923, ora 21:30 (TV)

Miercuri, 22 septembrie

Fotbal Club Argeș – FC Botoșani, ora 15:00 (TV)

CSM Slatina – Dunărea Călărași, ora 16:30

AFK Csikszereda – Chindia Târgoviște, ora 16:30

Unirea Slobozia – Politehnica Timișoara, ora 16:30

CS Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș, ora 16:30

Fotbal Club Buzău – Academica Clinceni, ora 16:30

Asociația Club Sportiv CAO 1910 – AFC Hermannstadt, ora 16:30

Farul Constanța – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18:00 (TV)

CS Hunedoara – FCSB, ora 21:00 (TV)

Joi, 23 septembrie

ACSO Filiași – UTA Arad, ora 16:00 (TV)

Ripensia Timișoara – Dinamo, ora 18:45 (TV)

Universitatea Craiova – CFR 1907 Cluj, ora 21:30 (TV)

Partidele în dreptul cărora este trecut ”TV” vor fi live pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport.

Autor:

Leila Bolat

 

 

Data:astăzi, 13:53

Alexandru Deaconu: Nu pot să spun în momentul ăsta când vom avea VAR. Avem nevoie de aproximativ zece luni pentru pregătirea arbitrilor

Vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, a declarat, miercuri, că pentri implementarea sistemului VAR este nevoie de o perioadă de aproximativ zece luni pentru pregătirea arbitrilor. Pregătirea a început în această săptămână.

Întrebat când va fi folosit sistemul VAR în România pentru prima dată, Deaconu a răspuns: “Nu pot să răspund în momentul ăsta. Avem nevoie de aproximativ zece luni pentru pregătirea arbitrilor. FIFA monitorizează atent acest proces și pentru a putea trece la următorul pas e nevoie de validarea FIFA. Acest program de pregătire este un proiect care necesită foarte mult timp. Sunt niște pași pe care trebuie să îi completăm obligatoriu, FIFA spune clar că acești pași nu pot fi săriți”.

Alexandru Deaconu a precizat că în acest moment se desfășoară faza de pregătire offline. “Practic săptămâna trecută am primit toate echipamentele și mulțumim deținătorul drepturilor de televiziune, respectiv EAD. Săptămâna trecută au fost instalate echipamentele în birourile CCA, iar începând de luni am drumul la pregătirea practică a arbitrilor. Se familiarizează cu sistemul. Noi așteptăm cel mai mult implementarea acestui sistem, pentru că îi va ajuta în situațiile în care apar niște greșeli clare, evidente, sau vor fi incidenter care nu pot fi detectate în timpul jocului. Avem două echipe de arbitri care sunt deja certificate VAR, cea a lui Istvan Kovacs și cea a lui Ovidiu Hațegan. Procesul de implementare a VAR s-a declanșat în octombrie 2019. În martie 2020 a venit pandemia, din motive obiective aproape un an nu s-a întâmplat nimic. Proiectul a fost reluat la începutul acestui an. Au fost foarte multe discuții împreună cu partenerii FRF, respectiv ai CCA, LPF și cu deținătorul drepturilor de televiziune și într-un final am reușit să aducem acest sistem în România”.

Marți, Federația Română de Fotbal a anunțat că furnizorul de tehnologie pentru asistență video în fotbalul românesc a livrat zilele trecute simulatoarele pentru pregătirea arbitrilor, acestea fiind instalate la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor, și că pregătirea practică a început.

Etapele următoare în pregătire sunt definite în programul validat de FIFA:

• Aplicarea protocolului prin analizarea unor faze simple (se pune accent pe colaborarea cu operatorii video, folosirea diferitelor unghiuri de filmare).

• Analizarea unor situații complexe prin care se consolidează cunoștințele acumulate până atunci.

• Asistență video în modul offline la meciuri live, pas important în care oficialii de joc urmăresc în timp real partida și aplică principiile VAR fără însă a influența deciziile luate pe teren.

• Simularea incidentelor în jocuri de pregătire – diferite situații de joc sunt create special pentru intervenția sistemului de asistență video.

• Jocuri de durată redusă în care sunt regizate situații de joc pentru a testa cunoștințele arbitrilor și timpii acestora de reacție.

• Jocuri oficiale de juniori în care situațiile sunt analizare în timp real de VAR, iar sistemul poate interveni în luarea deciziilor pe teren.

Sunt necesare fiecărui arbitru 29 de ore de pregătire practică pentru obținerea certificării VAR (conform protocolului, activitățile nu se pot desfășura în grupuri mai mari de două persoane).

Autor:

Leila Bolat

Comisia de Disciplină a decis sancțiunile după incidentele de la FCSB – Dinamo. Suspendarea dictată pentru Filip

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, sancțiuni pentru FCSB și Dinamo ca urmare a incidentelor de la meciul de săptămâna trecută. Dinamovistul Steliano Filip, care a fost eliminat pe Arena Națională, a fost suspendat două jocuri.

Formația FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Națională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenție la Valentin Gheorghe.

Decizia comisiei este următoarea: “FCSB vs. Dinamo 1948 SA - Eliminare Steliano Filip (Dinamo 1948 SA); Incidente - În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 900 lei; În baza art. 67 din RD, se sancționează jucătorul Steliano Filip cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 2.900 lei; În baza art. 45.1 din RD, jucătorul Steliano Filip va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv două jocuri suspendare și penalitate sportivă de 2.900 lei.

În baza art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FCSB cu penalitate sportivă de 15.000 lei; În baza art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei”.

Alte sancțiuni ale Comisiei de Disciplină:

AFC UTA Arad vs. FC Rapid 1923 – Incidente - În baza art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 15.000 lei: În baza art. 82.1 și 3.b, raportat la art. 83.2.c, cu aplicarea art. 54.2 din RD, se sancționează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 45.1 din RD, clubul AFC UTA Arad va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 15.000 lei.

Universitatea Craiova vs. ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe - Eliminare Ilyes Robert (antrenor secund ACS Sepsi OSK) - În baza art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul secund, Iliyes Robert, cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 4.500 lei.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc - VIDEO -

Fostul lider WTA Simona Halep s-a căsătorit civil, miercuri, cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep a fost îmbrăcată într-o roche crem și a avut părul strâns.

La eveniment au fost printre alții Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu și Florin Răducioiu.

Nașul de cununie al cuplulului a fost Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde va avea loc petrecerea, la care participă 300 de persoane și care se va încheia la ora 02.00.

Sportiva de 29 de ani și omul de afaceri de 42 de ani au o relație de 2 ani.

 

României în ierarhia mondială a avut alături câteva sute de invitați, printre aceștia numărându-se fostul tenisman Ilie Năstase, foștii fotbaliști Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu și Florin Răducioiu.


Simona Halep și Apostol Gabriel Iuruc, cunoscut sub numele de Toni Iuruc, formează un cuplu din anul 2019, cei doi apărând în public pentru prima oară la turneul de Grand Slam de la Wimbledon din acel an, când Simona a cucerit trofeul.

        Handbal: Premii totale de 12 milioane euro în cupele europene feminine și masculine din acest sezon

Forul european de handbal (EHF) a anunțat, miercuri, că premiile totale pentru Liga Campionilor, European League și European Cup, la feminin și masculin, în sezonul 2021-2022, vor însuma 12 milioane de euro. Din această sumă, 8,5 mil. euro vor reveni echipelor din Liga Campionilor, în care România este reprezentată de CSM București (feminin), respectiv Dinamo București (masculin).

„Este cea mai mare sumă totală pentru premii din istoria cupelor europene”, a precizat EHF.

Liga Campionilor va include 132 de meciuri în total (feminin și masculin), iar European League va avea 148 de partide la masculin și 60 la feminin.

Competiția feminină a debutat în urmă cu câteva zile, iar cea masculină programează partide începând din 16 septembrie.

Autor:

Adina Osan

Koeman are trei meciuri la FC Barcelona pentru a redresa echipa - presă

Antrenorul Ronald Koeman are trei meciuri la FC Barcelona pentru a redresa echipa, anunță cotidianul Sport.

Potrivit sursei citate, antrenorul ar avea timp la meciurile cu Granada, Cadiz și Levante.

De asemenea, Sport subliniază că antrenorul olandez ar fi primit avertismentul de la președintele Joan Laporta și de la alți oficiali.

Autor:

Luminița Turcu

Atletul român Cătălin Tecuceanu a câștigat, marți, proba de 800 m din cadrul concursului de la Zagreb, Memorialul „Boris Hanzekovic”, etapă din World Athletics Continental Tour 2021, cu un nou record național, 1 min 44 sec 93/100.

 

Vechiul record data din 9 aprilie 1985 și îi aparținea lui Petre Drăgoescu, cronometrat la Kobe (Japonia) în 1 min 45 sec 41/100.

 

Tecuceanu (22 ani) nu a reușit calificarea la Jocurile Olimpice, dar are trei victorii în ultimele sale patru curse în circuitul internațional, notează World Athletics.

 

Atletul român i-a devansat pe britanicii Daniel Rowden (1:44.98) și Elliot Giles (1:45.01). Vicecampionul mondial bosniac Amel Tuka a abandonat după 600 de metri.

 

În proba de aruncare a greutății, desfășurată luni, s-a impus americanul Ryan Crouser, cu 22,84 metri, urmat de neozeelandezul Tomas Walsh, 22,39 m, și un alt american, Joe Kovacs, 21,70 m. Românul Andrei Rareș Toader a ocupat ultimul loc, 10, cu 18,84 m.

 

Alți câștigători în reuniunea de la Zagreb:

MASCULIN

100 m: Marvin Bracy (SUA) 9.86

400 m: Kirani James (Grenada) 44.46

110 m garduri: Devon Allen (SUA) 12.99

3.000 m obstacole: Getnet Wale (Etiopia) 8:12.01

săritura cu prăjina: KC Lightfoot (SUA) 5,87 m

aruncarea discului: Daniel Staahl (Suedia) 67,79 m

 

 

FEMININ

200 m: Christine Mboma (Namibia) 22.04

100 m garduri: Tobi Amusan (Nigeria) 12.61

400 m garduri: Gianna Woodruff (Panama) 54.67

triplusalt: Shanieka Ricketts (Jamaica) 14,77 m

aruncarea discului: Valarie Allman (SUA) 69,63 m

aruncarea suliței: Madara Palameika (Letonia) 63,25 m

AGERPRES (AS-autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.