Politică

(Update) Liberalii anunță că au câștigat definitiv procesul și o vor înlocui în prima ședință a CL Focșani pe fosta coechiperă Irina Panaite

Ziarul de Vrancea
7 dec 2017 2570 vizualizări

Știre inițială:Departament Comunicare PNL Vrancea, 7 decembrie 2017:”Curtea de Apel Galați a admis recursul Prefecturii, instituție care emisese un ordin privind încetarea mandatului consilierei PNL exclusă pentru colaborare cu PSD.Curtea de Apel Galați s-a pronunțat astăzi, definitiv, cu privire la recursul formulat de Instituția Prefectului, în dosarul în care consiliera PNL exclusă din partid pentru colaborare cu PSD, Irina Panaite, contestase ordinul reprezentantului Guvernului în teritoriu. În urma deciziei de astăzi, primarul Cristi Misăilă și secretarul Eduard Corhană trebuie să inițieze un proiect prin care să se constate încetarea mandatului consilierei PNL exclusă, după care trebuie întocmit un proiect privind validarea noului consilier PNL de pe lista supleanților,Corneliu Gheoca. Consiliul Local este obligat să ia act de situația apărută în prima ședință ordinară și să declare vacant locul consilierului în cauză. ”

 

Iată mai jos soluția pronunțată în dosarul 2806/91/2017/a1 recursul Prefecturii Vrancea în dosarul cu Irina Panaite

 

Știrea actualizată:Prefectura a câștigat procesul cu fosta liberală Anca Irina Maria Panaite

 

Liberalii au anunțat că Prefectura Vrancea a câștigat procesul cu Anca Irina Maria Panaite, consilierul local exclus din PNL pentru că a trecut de partea PSD. În prima faza, aceasta a obținut anularea ordinului de încetare a mandatului emis de Prefectură la Tribunalul Vrancea, însă sentința a fost atacată la Curtea de Apel Galați. ”Admite recursul. Casează sentința recurată și în judecare: respinge acțiunea ca nefondată. Definitivă”, se arată pe site-ul Curții de Apel Galați. PNL Vrancea a avut calitate de intervenient în dosar. ”În urma deciziei de astăzi, primarul Cristi Misăilă și secretarul Eduard Corhană trebuie să inițieze un proiect prin care să se constate încetarea mandatului consilierei PNL exclusă, după care trebuie întocmit un proiect privind validarea noului consilier PNL de pe lista supleanților, Corneliu Gheoca. Consiliul Local este obligat să ia act de situația apărută în prima ședință ordinară și să declare vacant locul consilierului în cauză”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Vrancea. Chiar dacă Anca Irina Maria Panaite a pierdut procesul, nu este exclus ca majoritatea din Consiliul Local să pună piedici aplicării sentinței Curții de Apel Galați. Fosta liberală a fost exclusă din PNL pentru că în vara acestui an a avut probleme de ”conștiință” și a trecut de partea PSD, după ce colegii săi nu au votat mai multe proiecte propuse de primarul Cristi Misăilă. Prețul ”conștiinței” s-a dovedit a fi după aceea un loc de muncă călduț la SC Parking SA, firma de parcări a municipalității, care a fost folosită pentru a-i angaja pe pesediști și pe rudele acestora. (M. B.) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.