Politică

Platforma RO100 a fostului premier Dacian Cioloș vine la Focșani, să pună bazele nucleului de constituire a viitoarei formațiuni politice și în Vrancea

Ziarul de Vrancea
25 iun 2018 1785 vizualizări

O primă acțiune în acest sens este anunțată prin evenimentul ”Întâlnire cu simpatizanții RO100 și RO+ din Focșani” creat pe rețeaua de socializare facebook, organizat de Dragos Pislaru (fost ministru al municii în guvernul Cioloș) şi Platforma România 100. Întâlnirea  este programată să aibă loc astăzi, luni, 25.06.2018,  începând cu ora 18.00, la Oldies Pub & Lounge (str. Comisia Centrala nr. 11) Focșani. Citiți mai jos detaliile evenimentului de astăzi de la Focșani postate de organizatori pe facebook.

În data de 25 iunie, începând cu ora 18.00, vă așteptăm la Oldies Pub & Lounge (str. Comisia Centrala nr. 11) la un dialog interactiv în care să identificăm soluții la provocările care privesc dezvoltarea orașului Focșani și posibilitatea constituirii unei comunități locale RO100. 


Ne-am bucura să vă întâlnim în număr cât mai mare!


Accesul se va face pe baza înscrierii prealabile prin completarea formularului de participare: https://goo.gl/WK3Mht


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.