Timp Liber

Thalida, moderatoarea festivalului “Supercalifragilisticexpialidocius”

Eduard Popescu
28 feb 2013 1139 vizualizări
Artista Thalida Trofin din Focşani a prezentat duminica trecută prima ediţie a Festivalului “Supercalifragilisticexpialidocius” 2013 care s-a desfăşurat la Bucureşti, în sala Casei de Cultură a Studenţilor.

Acest eveniment a avut un dublu scop, start –up pentru televiziunea de divertisment eSTRADA TV, care va avea în grila de programe 60% emisiuni pentru şi despre copii talentaţi, şi lansarea trupei Supercalifragilistic, compusă din 27 de copii. De altfel, Thalida Trofin va modera şi prezenta evenimentele artistice produse sub sigla eSTRADA TV, după cum se arată într-un comunicat primit la redacţie. De asemenea, pentru buna prestaţie în cadrul festivalului, unde a fost alături de mentorul acestui festival, Valentin Adrian Iliescu, vranceanca a fost inclusă în trupa de Estrada Supercalifragilistic alături de colegele ei Lorena Frîncu şi Iulia Vătafu. În cadrul evenimentului a fost premiat şi videoclipul realizat de NMC Production avand-o pratagonistă pe vranceanca Laura Monica Grigore, componenta şcolii de canto Music World. Şi profesorii de canto ai şcolii, Irina Iordăchescu şi Mario Vasiliu, prezenţe obişnuite ale vieţii culturale focşănene, au fost răsplătiţi cu diplome de excelenţă şi o plachetă pentru activitatea desfăşurată pentru promovarea tinerelor talente. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.