Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
20 aug 2010 735 vizualizări
Evenimente mondene la Extrem Summer

Extrem Summer Club nu se lasa mai prejos cu evenimentele mondene, saptamina aceasta organizind un mix de Dj care va dicta ritmurile serii. Vineri vor mixa Dj Optik si Adrian Eftimie, iar simbata va concerta Morris. Cunoscuti pentru ritmuri electronice si colaborari cu alti solisti romani, melodii precum "Angel Eyes", "Desire", "No side effect" sau "Be free" au incalzit atmosfera in cluburile romanesti de-a lungul timpului. "Eu m-as duce la concert. As vrea sa ascult o muzica de calitate superioara si sa ma distrez", ne spune Bogdan Stan, un tinar din Focsani. Incepind cu ora 23.00, ritmurile se vor incinge si toata lumea va dansa pe note de house si electro. (C. R.)


Tribut Pussycat Dolls la Promenada Mall


Centrul comercial Promenada Mall din Focsani organizeaza un tribut dedicat trupei americane "Pussycat Dolls" renumita pentru melodii precum " When I grow up", "Don"â„¢t Cha", "I don"â„¢t need a man", "Hush, hush". Simbata, 21 august, incepind cu ora 20.00, fetele vor anima atmosfera iar tinerii vor putea viziona un spectacol cu reprezentante ale sexului frumos care vor incerca sa se ridice la nivelul trupei deja consacrate. (C. R.)


Noapte folk cu Dj Boo & Andrei la Club Zenith


Doi dintre componentii trupei "Room 101" va invita vineri in incinta clubului Zenith din Focsani la o sesiune acustica de cover-uri, incepind cu orele 21.00. Intrarea este libera pentru cei care apreciaza muzica buna si vor sa o savureze relaxati alaturi de prieteni. Dupa incheierea concertului, distractia nu se va opri aici, Dj Boo oferindu-va o sesiune antrenanta de mixat care promite sa nu va tina o clipa pe scaune. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.