Sport

Vrancea – Neamț, primul meci la Cupa Ștefan cel Mare de la Vaslui

Dan Chiriac
6 aug 2019 1431 vizualizări

Selecționata de fotbal a județului Vrancea va participa la prima ediție a Cupei Ștefan cel Mare, competiție organizată în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. În primul meci al întrecerii, echipa vrânceană va juca cu selecționata județului Neamț. Partida va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul municipal din Vaslui. Dacă va trece de selecționata județului Neamț, formația vrânceană va juca duminică în semifinalele întrecerii, iar seara întruna dintre finale. Competiția este unică la nivel național și va alinia la start selecționatele ce conțin cei mai buni jucători seniori de la nivelul județelor din Regiunea Moldova. Astfel, vor participa selecționatele județelor Vaslui, Galați, Vrancea, Bacău, Iași, Neamț, Suceava și Botosani. Turneul va consta în 8 meciuri urmand a fi organizat sub forma unor faze eliminatorii, începand cu sferturile de finală, continuate de semifinale și apoi de finale (locul 3 și locul 1). La finalul zilei a doua a va fi organizată o festivitate de premiere ocazie cu care vor fi acordate cupe tuturor celor 8 echipe participante și celor mai buni 3 jucători participanti (cel mai bun jucător, cel mai bun portar și golgheterul competiției.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.