Sport

VIDEO | Handbal etapa 24 a Ligii Naționale Masculine | CSM Focșani 2007-HC Minaur Baia Mare: 27-21(13-9)

Ziarul de Vrancea
12 apr 2021 1167 vizualizări

Victorie de prestigiu a handbaliștilor focșăneni, în etapa 24 a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH).

Handbal, Liga Națională: CSM Focșani 2007 – Minaur Baia Mare 27-21 (13-9)!
CSM Focșani 2007. Marocico, Rusu – Ragea, Pătru, Popovici, Miroiu – 1, Marjanovic – 1, Țuțu – 1, Hrimiuc – 3, Mocanu – 3, Rață – 3, Krstevski – 3, Marijanac – 7, Eros, Mănescu – 5, Drăgan.
Meciul, disputat duminică, 11 aprilie, de la ora 11:00, fost ultimul al focșănenilor în turneul de la Cluj-Napoca din perioada 6-11 aprilie.

Urmăriți cele mai spectaculoase momente ale meciului disputat între CSM Focșani 2007 și CS Minaur Baia Mare în cadrul etapei a 24-a a Ligii Zimbrilor și declarațiile la cald din cele două tabere adverse.VIDEO:Federatia Romana de Handbal

Citiți și:LIGA ZIMBRILOR - După ce a învins Constanța, CS Minaur a pierdut cu CSM Focșani!

Inconstanță totală în jocul prestat de CS Minaur, în decurs de doar trei zile, în sala Horia Demian din Cluj-Napoca. După meciul de excepție făcut în fața echipei AHC Dobrogea Sud Constanța (31-25, etapa 23), băimărenii au evoluat azi foarte slab în fața echipei CSM Focșani.

Formația moldoveană a jucat frumos, cu multe scheme în atac, și a condus ostilitățile de la început până la sfârșit. CS Minaur s-a apărat moale (nu a încasat nicio eliminare de 2 minute!), abia în ultimele zece minute trecând la o defensivă mai agresivă. În atac a lipsit inspirația, iar după ce au ieșit accidentați Căbuț (min. 38) și Buzle (min. 48) a fost clar că băimărenii nu mai au nicio șansă să întoarcă rezultatul.

În urma înfrângerii de azi, șansele echipei CS Minaur de a mai termina campionatul pe locul 4, ultimul care asigură participarea în cupele europene, au scăzut dramatic.

CSM Focșani - CS Minaur 27-21 (13-9)

CSM Focșani Marocico (15 intervenții, a apărat 3 de 7m), Rusu - Ragea, Popovici, Pătru Drăgan, Miroiu 1/2, Marjanovic 1/4, Țuțu 1/2, Hrimiuc 3/3, M. Mocanu 3/3 (1 din 7m), Rață 3/3, Krstevski 3/3, Marjanac 7/7, Eros, Mănescu 5/6. Antrenor Dalibor Cutura.

CS Minaur: R. Pop (o intervenție) Ciobanu (7 intervenții, a părat un 7m) - R. Nagy 0/1, Buzle 3/7, Ramba 3/3, D. Mureșan, Căbuț, Kotrc 3/6 (3 din 7m), Haiduc 2/2, Cip 0/3, Bușecan, Cristescu 0/1, Dobra 4/7 (2 din 7m), Bera 4/5. Antrenor: Alexandru Sabou.

Au arbitrat: Ionuț Ifrim și Ovidiu Ilisei (Piatra Neamț). Observator FRH: Marian Mărgărit (Ploiești).  

Aruncări de la 7m: 2-9, transformate 1-6 (au ratat Marjanovic/Bera, Kotrc, Dobra). Minute de eliminare: 12-0. Popovici (min. 37) și Marjanac (min. 59) au văzut cartonașul roșu după ce au încasat trei eliminări de 2 minute.

Text informații:.glasulmm.ro

Iată ce spune despre meci la puține minute după ce s-a terminat într-o postare pe contul său de facebook primarul Focșaniului Cristi Valentin Misăilă:

”O nouă victorie clară pentru băieții noștri după cea reușită vineri împotriva echipei CSM Vaslui și revenim pe locul 6 în clasament după 22 de etape, cu 6 înainte de final, la egalitate de puncte cu Steaua București.

Învingem din nou una dintre forțele campionatului și chiar dacă ne despart 8 puncte în clasament, diferență de scor dintre cele două formații nu ar trebui să surprindă pe nimeni având în vedere jocul aproape fără greșeală făcut de băieții noștri astăzi.

-O apărare puternică ce și-a făcut datoria cu brio și un atac în formă maximă ne-a adus trei puncte de aur în clasament.

-Culoarul bun rămas până la sfârșitul campionatului și mai ales forma echipei din ultimul timp ne dau speranțe că actualul sezon poate fi de departe cel mai bun din istoria echipei.

Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi!”-Cristi Valentin Misăilă

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.