Sport

Trei handbaliști juniori de la CSM Focșani 2007 în lotul național pentru ultimul stagiu de pregătire înaintea europenelor

Ziarul de Vrancea
28 iul 2022 1394 vizualizări

Echipa națională de juniori s-a reunit duminică, la Craiova, acolo unde, în perioada 8-14 august, va avea loc unul dintre cele două turnee ale eșalonului secund european – M18 EHF Championship. Selecționata pregătită de Adrian Petrea, Vasile Boca și Bogdan Pralea va juca în grupa B a turneului, alături de Finlanda, Marea Britanie și Moldova, după care, în cazul foarte probabil al clasării pe unul din primele două locuri, va întâlni în semifinale una din primele două clasate din grupa A, alcătuită din Austria, Slovacia, Ucraina și Estonia. Pentru acest ultim stagiu de pregătire au fost convocați 20 de jucători.Din componența lotului național convocat pentru ultimul stagiu de pregătire înaintea europenelor fac parte și trei handbaliști juniori de la CSM Focșani 2007 Este vorba de conducătorul de joc Alexandru Golea, (foto stânga), portarul  Nikolas Vișan, (foto mijloc) și de extrema dreaptă David Pavlov( foto dreapta) recent transferat la CSM Focșani 2007 de la HC Dobrogea Sud Constanța​.   

LOT ROMÂNIA JUNIORI

Portari: Dragoș PODOVEI (CSU Suceava), Nikolas VIȘAN (CSM Focșani 2007), Alin COZMACIUC (SCM Poli Timișoara).

Linia de 9 metri: Daniel STANCIUC, Bogdan NICULAIE, Codrin RADU (CSU Suceava), Bogdan VOICA (CSM București), George PINȚOIU (Potaissa Turda), Alexandru GOLEA (CSM Focșani 2007), Mihnea TOMA (HC TEC București), David NOȚIGAN (CSS 2 Baia Mare),

Extreme: Cătălin ZARIȚCHI, Ștefan ARMANU, Sorin GRIGORE (CSU Suceava), Luca SABOU (Minaur Baia Mare), David PAVLOV (CSM Focșani 2007), Teodor ȘTEFAN (HC Dobrogea Sud Constanța).

Pivoți: Alexandru FOCȘĂNEANU, Florin DRĂGOI-DAVID (CSU Suceava), Eduard GHEORGHE (Steaua București).

Text informații :handbalmania.ro

Citiți și: Tânărul handbalist David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța la CSM Focșani 2007

 Clubul de handbal CSM Focșani 2007, care a încheiat pe locul șase ultima ediție a Ligii Naționale, a anunțat transferul handbalistului constănțean David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța.ucătorul e născut în 2004, evoluează ca extremă dreapta și este și component al lotului național de juniori.

 

David Pavlov a semnat un contract pe trei ani cu noul său club.

 ”Nou jucător la CSM Focșani 2007!

 Extrema dreaptă David Pavlov este noul jucător al echipei de handbal a CSM Focșani 2007.

 David este încă junior, fiind și component al lotului național de handbal juniori al României.

 Este născut în anul 2004 la Constanța și vine la Focșani de la AHC Dobrogea Sud Constanța.

 David Pavlov va face parte și din lotul lărgit al CSM Focșani 2007.Bun venit, David Pavlov, în familia CSM Focșani 2007! ”, este mesajul făcut public recent  pe pagina de Facebook a grupării focșănene.  

Text informații + foto:ziuaconstanta.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.