Sport

Situația actuală a activității fotbalistice județene generată de criza pandemică, analizată în Şedința Biroului Executiv al AJF Vrancea

Dan Chiriac
19 iul 2020 1937 vizualizări

Vineri, 17 Iulie 2020, a avut loc sedința Biroului Executiv al AJF Vrancea, în care s-a analizat situația actuală a activității fotbalistice județene generată de criza pandemica și măsurile în conformitate adoptate de autoritatile competente ale statului – Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sanatatii.


             În cadrul ședinței, Biroul Executiv al AJF Vrancea a hotărât urmatoarele:

•  Înghețarea Campionatului Ligii a 4-a, ediția 2019/2020, fără acordarea tilului de campioană județeană, iar reprezentanta judetului Vrancea la barajul de promovare in Liga a 3-a, editia 2020/2021 va fi echipa CSL Victoria Gugești.

 În luarea acestei decizii s-a tinut cont de următoarele aspecte:

–    Din cele opt echipe calificate în play-off-ul Superligii Vrancei, șapte au anunțat că nu pot respecta condițiile stabilite în ordinul comun al Ministerul Tineretului și Sportului – Ministerul Sănătății, respectiv CSL Sportul Ciorăști, CS Panciu, ACS Homocea, Voința Sl.Ciorăti, Național Golești, Unirea Țifești și CSC Dumbrăveni. Doar CSL Victoria Gugești a anunțat că poate respecta condițiile impuse de protocolul medical.

2        Înghețarea Campionatului Ligii a 5-a.

3. Înghețarea fazei județene a Cupei României, fără acordarea titlului de câștigătoare a trofeului în sezonul 2019/2020. CSL Victoria Gugești va reprezenta județul în prima fază națională a Cupei României.

Prezenta hotărâre are la bază următoarele:

–  Imposibilitatea programarii etapelor din Play – Off – ului / Play – Out – ului până la 27 iulie, data limită impusă de FRF

–   Posibilitatea foarte redusă de respectare a condițiilor stabilite în ordinul comun al Ministerul Tineretului și Sportului – Ministerul Sănătății de Asociatiile Sportive / Cluburile participante in Play – Off – ul Superligii și în Liga a cincea.

•        În ceea ce priveste Cupa României – etapa județeană, ediția 2020, aceasta nu se va mai finaliza din cauza faptului că din cele patru echipe din semifinalele Cupei Romaniei, doar una poate respecta măsurile impuse de care autoritățile competente ale statului. În aceste condiții, CSL Victoria Gugești va reprezenta județul la faza națională.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.