Sport

Proiect pentru tineret "Exprimă-te", la DJTS Vrancea

Dan Chiriac
5 iun 2019 1514 vizualizări

La Centrul de Tineret Focsani – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea s-a desfasurat, in data de 01 IUNIE 2019 activitatea principala din cadrul proiectului de tineret ”Exprimă-te!”, cuprins in Calendarul de activitati de si pentru tineret pe 2019 al Centrului de Tineret Focsani, aprobat de Ministerul Tineretului si Sportului. Proiectul a fost un atelier de dezvoltare personală care a urmarit autoevaluarea corectă a adolescentului, insusirea artei argumentative, constientizarea importantei etichetelor de baza in relatiile colegiale, de afaceri si eticheta la telefon, constientizarea faptului ca succesul depinde de bunele maniere, de cunoasterea regulilor de baza in relatiile interpersonale, toate cele enumerate fiind prezentate si discutate in cadrul acestui workshop. In mijlocul tinerilor s-a aflat doamna Ina-Mihaela Custura, de la firma Edu Innovation Store, care a incercat, in cadrul acestui proiect, stimularea motivaţiei pentru evoluţie şi optimizare şcolară şi personală, dar şi deprinderea unor abilităţi de comunicare şi socializare in randul tinerilor. Astfel, ziua de 01 IUNIE a fost sarbatorita si la Centrul de Tineret Focsani cu tort ( din partea dnei. Mihaela Lovin de la DGASPC Vrancea) si apa si sucuri din partea firmei Coca Cola, carora le multumim din suflet, toate acestea desfasurandu-se in cadrul proiectului de comunicare si dezvoltare personala “ Exprima-te!”. La acest frumos proiect au participat tineri din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea, coordonati de doamna Mihaela Lovin – Sef Centrul de Asistentă si Sprijin Focsani si insotiti de doamnele Ghinea Veronica si Popa Mariana. De asemenea, au mai participat si tineri de la mai multe licee din Focsani: de la Colegiul Economic “M.Kogalniceanu” Focsani, de la Colegiul Tehnic “ Edmond Nicolau” Focsani si de la C.N. “Al.I.Cuza” Focsani. Saptamana aceasta, in zilele de 08-09 iunie 2019 vor avea loc alte 2 activitati principale, din cadrul proiectului “Antreprenoriat pe bune”. Acest proiect este unul de consultanta si consiliere pentru tineri, care işi propune să familiarizeze tinerii cu mecanismele managementului de afaceri şi să le dezvolte abilităţile necesare pentru a gestiona o afacere sau elemente ale unei afaceri. Multumim colaboratorilor, scolilor participante la aceste activitati, profesorilor coordonatori, si nu in ultimul rand, elevilor implicati in proiectele organizate de Centrul de Tineret Focsani – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea. Multumim si firmei Coca – Cola pentru sprijinul oferit! (comunicat DJTS Vrancea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.