Sport

Profesorul Viorel Ciubotaru suspendat 2 etape și amendat cu 700 de lei după meciul CSM Focșani-HC Minaur Baia Mare

Ziarul de Vrancea
12 mai 2022 1622 vizualizări

Reamintim că la disputarea restanței din etapa a 20-a a Ligii Zimbrilor, dintre CSM Focșani și Minaur Baia Mare, care s-a jucat duminică 8 mai 2022, după-amiază, a fost una echilibrată și cu mulți, foarte mulți nervi. Gazdele au acuzat vehement arbitrajul cuplului Popa – Velișcă, atât de vehement încât Viorel Ciubotaru component al staffului tehnic al CSM Focșani 2007 a primit cartonaș roșu și albastru în minutul 57, după intervenția observatorului Bogdan Anton.De altfel, oficialul echipei gazdă a intrat pe parchet și după ultimul fluier, reproșându-le arbitrilor prestația avută. Vrâncenii au mai acuzat o fază din ultimul minut, pe atacul oaspeților, când Buzle a făcut fault în atac, iar meciul s-a încheiat cu victoria la limită a maramureșenilor.

 Ca urmare a raportului suplimentar întocmit de observatorul Bogdan Anton și de arbitrii Ciprian Popa și Ionuț Velișcă, Comisia de Disciplină a FRH a decis sancționarea oficialului vrâncean Viorel Ciubotaru (foto) cu o amendă de 700 de lei și 2 etape suspendare ”pentru comportare nesportivă grosolană față de oficialii jocului”. Pentru aceeași abatere, handbalistul Sașa Marijanac a primit o amendă de 500 de lei.

În aceeași ședință, pivotul echipei Steaua București, Nemanja Grbovic, care a fost descalificat în minutul 41 al partidei cu CSU Suceava din etapa din weekend, a primit o amendă de 1.000 de lei, ”pentru comportare nesportivă grosolană față de adversar”, stelistul fiind recidivist.

Citiți și : Penultima etapă a Ligii Zimbrilor se dispută astăzi( n.r. miercuri 11 mai 2022)

Penultima rundă a campionatului primului eșalon masculin se va disputa integral miercuri, 11 mai, două partide fiind transmise de televiziunea națională. Dinamo e deja campioană și probabil că va primi trofeul și medaliile la finalul partidei cu Steaua, în timp ce Minaur și Potaissa anunță o luptă aprigă pentru un loc de cupă europeană. Iată programul complet al rundei.

CSM ALEXANDRIA – SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA (ora 16.00, arbitri Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu)

MINAUR BAIA MARE – POTAISSA TURDA (ora 16.00, TVR 2, arbitri Dorinel Gurbina / Emilian Stanciu)

HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA – ”U” CLUJ-NAPOCA (ora 18.00, arbitri Marian Băbău / Alexandru Roibu)

CSM VASLUI – CSM BUCUREȘTI (ora 18.00, arbitri Claudiu Belean / Ștefan Hendrea)

CSM BACĂU – HC BUZĂU (ora 18.00, arbitri Marius Ghiorghișor / Robert Harabagiu)

DINAMO BUCUREȘTI – STEAUA BUCUREȘTI (ora 18.00, TVR 1, arbitri Doru Manea / Radu Iliescu)

CSM FOCȘANI – CSU SUCEAVA (ora 18.30, arbitri Theodor Șerbu / Andrei Vasilescu)

Astăzi( n.r miercuri 11 mai 2022), de la ora 18:30, în Sala Sporturilor Alin Moldoveanu din Focșani se va disputa partida de handbal masculin  CSM Focșani 2007 - CSU din Suceava în etapa nr 25 a Ligii Naționale De handbal Masculin( LNMH).Este ultima partidă a handbaliștilor focșăneni  pe teren propriu, din sezonul 2021-2022 al Ligii Naționale de handbal masculin! CSM Focșani 2007 va încheia campionatul pe locul 6, indiferent de rezultatele înregistrate în ultimele două etape în Liga Zimbrilor (38 puncte acumulate până acum).

Formația suceveană se află pe locul 7 în clasament cu 30 puncte, la egalitate cu CSM București (locul 8)

.

Text informații + foto:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.