Sport

Oana Negrea, ,,cel mai tehnic jucator” si locul 1 la faza finala ONSS

Dan Chiriac
23 mai 2018 2443 vizualizări

Fosta componenta a clubului Prosport Focsani, Oana Negrea, a castigat, in finala nationala a ONSS, titlul de ,,cel mai tehnic jucator” si locul 1 cu LPS Cluj-Napoca. Premiul i-a fost oferit de team managerul echipei nationale de fotbal feminin, Irina Mihutescu. Nascuta la Focsani, pe data de 28.09.2000, Oana Negrea este cel mai bun produs al fotbalului feminin din Vrancea. Dupa ce a evoluat patru ani si jumatate la Prosport Focsani, jucatoarea Oana Negrea s-a transferat la cea mai buna echipa de fotbal feminin din Romania, CFF Olimpia Cluj-Napoca.Este eleva a LPS Cluj-Napoca si, chiar daca este junioara, face parte din lotul de senioare al Olimpiei Cluj-Napoca si titulara in natioana Romaniei de junioare. La finalul acestei editii de campionat, focsaneanca Oana Negrea va intra in cantonamentul campioanei Romaniei pentru participarea in viitoarea editie a Champions League Women. Modesta, asa cum o stim, Oana Negrea, a spus, vizibil emotionata :,, Focsaniul imi este tot timpul in suflet. Acolo am familia si cei mai buni prieteni. Prosport Focsani este clubul la care m-am format si are un mare rol in cariera mea. Le multumesc profesorilor Laurentiu Muscalu si Adrian Schineste pentru sprijinul pe care mi l-au acordat”. Este o profesionista desavarsita. La antrenamente, insa, nu se gandeste decat la fotbal. „Nu ma gandesc ca n-am bani, ca mi-e foame, ca mi-e sete, ma gandesc numai la ce-am de facut la fotbal”, spune, cu seninatate, Oana Negrea. Fosta jucatoare descoperita si formata la Prosport Focsani este o prezenta constanta in Nationala de fotbal feminin a Romaniei. A debutat in echipa nationala a Romaniei la U15 in partida amicala jucata la Chisinau cu reprezentativa similara a Moldovei, partida in care a inscris un gol pe care l-a dedicat fostului sau club din Focsani, Prosport Focsani. Anul trecut, in Italia, a evoluat in prima partida de futsal din istoria nationalei U 17 a Romaniei. In meciul impotriva Rusiei, Oana Negrea a marcat unul dintre cinci goluri ale Romaniei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.