Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Andone este incert la debut

Ziarul de Vrancea
7 aug 2018 500 vizualizări

Antrenorul echipei Brighton, Chris Hughton, a declarat că atacantul Florin Andone este incert pentru meciul cu Watford, din prima etapă a campionatului englez Premier League. "Nu ne permitem să riscăm. Dacă te uiți la program, vin meciuri grele și îți dorești să ai toată echipa validă. Problema lui Florin a fost în zona inghinală. El a trecut acum peste acea problemă și acum se recuperează. Este un sezon lung și greu și toți jucătorii pe care i-am cumpărat vor avea o contribuție majoră", a declarat tehnicianul, pentru The Argus.

De la sosirea în Anglia, Florin Andone a jucat doar o repriză pentru Brighton&Hove Albion, în meciul amical cu OGC Nice, scor 1-0, din 31 iulie. În vârstă de 25 de ani, Andone a fost transferat, în această vară, de la Deportivo La Coruna la Brighton, pentru șase milioane de euro. Meciul Watford - Brighton va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

Cine ne fluieră în Liga Europa?

Arbitrul polonez Pawel Gil va conduce la centru partida Leipzig – CSU Craiova, care va avea loc joi, de la ora 21.30, pe RB Arena, din Leipzig. Gil va fi ajutat de Konrad Sapela și Marcin Borkowski, iar rezervă va fi Krzysztof Jakubik.  Serghei Boiko, din Ucraina, va arbitra partida Alașkert – CFR Cluj, care va avea loc joi, de la ora 21.00, la Erevan.  Meciul Hajduk Split – FCSB va fi condus de portughezul Tiago Martins, ajutat de Luis Campos și Pedro Almeida, în timp ce rezervă va fi Hugo Miguel. Partida de la Split va avea loc de la ora 21:45.

Doliu în fotbalul craiovean

Fostul mijlocaș al echipei Universitatea Craiova Nicolae Ivan s-a stins din viață, ieri, la vârsta de 75 de ani, anunță site-ul grupării oltene. Nicolae Ivan s-a născut la data de 28 august 1942, la București, unde a început fotbalul. După patru ani petrecuți la Petrolul, cu care a jucat și în Cupa Orașelor Târguri, Ivan s-a transferat în 1965 la Știința, echipă la care a jucat până în 1974, an în care oltenii au câștigat primul titlu de campion al României. Ivan a mai evoluat la Dinamo și la Energia Slatina și a fost antrenor după încheierea carierei de fotbalist, fiind secundul lui Constantin Oțet în 1983, când Universitatea Craiova a ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

Definitiv la Palermo

Tuttomercatoweb.com a scris că atacantul George Pușcaș de la Inter Milano a semnat un contract pe patru ani cu gruparea din Serie B Palermo. Clubul milanez va primi suma de trei milioane de euro pentru acest transfer definitiv. Potrivit sursei citate, transferul va fi anunțat în curând, de pe actele privind cedarea jucătorului lipsind doar semnătura președintelui clubului milanez, Zhang Jindong, care nu a fost în Italia. George Pușcaș a sosit la Inter, în 2013, de la Liberty Oradea. Atacantul de 22 de ani mai avea contract cu Inter până în 2020, dar gruparea milaneză a dorit să-l vândă în această vară.

Joe Hart pleacă la Burnley

Burnley a obținut transferul portarului Joe Hart de la Manchester City, în schimbul sumei de 3,5 milioane de lire sterline (patru milioane de euro), informează presa engleză. În vârstă de 33 de ani, Hart a semnat un contract pe doi ani cu Burnley.Joe Hart a apărat de 350 de ori poarta lui City, grupare la care a fost legitimat din 2006, dar și-a pierdut locul de titular odată cu venirea antrenorului Pep Guardiola la echipa din Manchester, în vara anului 2016. De atunci, portarul a fost împrumutat la Torino și la West Ham United. El are 75 de selecții la națională, dar nu a fost convocat în lotul Angliei pentru CM din Rusia.

 

Bolt nu se astâmpără cui fotbalul

Fostul atlet jamaican Usain Bolt echipa australiană de fotbal Central Coast Mariners, pentru o perioadă nedeterminată, a anunțat clubul din Australia. "Acordul nu garantează un contract ca jucător dar va ajuta campionul olimpic să aibă ocazia de a-și îndeplini dorința de a juca fotbal la nivel profesionist", a precizat gruparea australiană. În vârstă de 31 de ani, recordmanul mondial la 100 și 200 metri, s-a antrenat în iunie cu echipa norvegiană Strömsgodset, iar în martie cu formația germană Borussia Dortmund.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.