Sport

Gimnasta focșăneancă junioară Ana Maria Bărbosu și antrenorii săi, premiați de CL Focșani

Ziarul de Vrancea
23 nov 2020 2081 vizualizări

Premierea de va hotărî în ședința ordinară a Consiliului Local Focșani convocată joi, 26 noiembrie 2020, și vine în urma performanței deosebite obținute în această săptămână de gimnasta legitimată la clubul CSS Focșani la Campionatul Național de Gimnastică pentru junioare.

La respectiva competiție desfășurată la Ploiești, tânăra sportivă de la CSS Focșani a obținut toate titlurile posibile în competiția junioarelor: 5 medalii de aur – individual compus, sărituri, bârnă, sol, paralele.

De asemenea, colega sa de club, Iulia Florentina Trestianu, s-a întors acasă de la aceeași competiție sportivă cu o medalie de bronz la individual compus și două medalii de argint, la paralele și la bârnă. Cele două gimnaste sunt antrenate de profesorii Daniela Trandafir și Cezar Stoica.

Ședința de joi, 26 noiembrie 2020, a Consiliului Local Focșani are pe lista proiectelor propuse pe ordinea de zi și proiectul de hotărâre care se referă la premierea gimnastei Ana Maria Bărbosu, campioană națională absolută la junioare.

Potrivit proiectului ordinii de zi, la punctul numărul 19 se află ”proiectul de hotărâre privind aprobarea alocării, din bugetul local al municipiului Focșani pe anul 2020, a sumei de 2,00 mii lei pentru premierea gimnastei Ana Maria Bărbosu, câștigătoarea titlului de Campioană a României la gimnastică, la Campionatul Național individual de gimnastică al junioarelor de la Ploiești, din 19 noiembrie 2020, precum și a antrenorilor acesteia, Daniela Trandafir și Cezar Stoica”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.