Sport

Federația Română de Handbal dorește să renunțe la play-off și play-out

Dan Chiriac
16 apr 2020 2483 vizualizări

Federația Română de Handbal  caută cele mai bune soluții pentru ca sezonul 2019-2020 să se termine pe teren. Varianta luată în calcul este renunțarea la play-off și play-out, faze ale campionatului care ar necesita cel puțin opt date de disputare. Dacă se va opta pentru această variantă, calendarul intern nu ar mai cuprinde decât trei etape de disputat, plus câteva restanțe și turneul final al Cupei României.  Mai sunt de jucat trei restanțe, Potaissa Turda - Dinamo București (Etapa 10), CSM Bacău - Dinamo București (Etapa 20) și SCM Poli Timișoara ・ HC Buzău (Etapa 23).Propunerile FRH: 31 mai: restanțele Potaissa Turda – Dinamo București (Etapa 10) și SCM Poli Timișoara – HC Buzău (Etapa 23), 9-11 iunie: Etapele 24, 25 și 26 sub formă de turneu, 24-25 iunie: Cupa României Fan Courier, în Sala Sporturilor din Constanța. Semifinala din 24 iunie dintre CSM Bacău – Dinamo București să conteze și pentru etapa a 20-a de campionat rămasă restantă. Pentru Divizia A, Federația Română de Handbal a întocmit următorul calendar: Turneu Semifinal, 12-14 iunie; Turneu Final: 19-21 iunie; Baraj de promovare: 27-29 iunie. Toate aceste propuneri vor fi analizate și votate în Consiliul de Administrație al FRH din 22 aprilie. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.