Sport

Ediția 2019 a Vrancea Trophy începe pe 7 septembrie

Dan Chiriac
16 aug 2019 1459 vizualizări

Turneul internațional feminin de tenis Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani va începe la 7 septembrie la Arenele George Bucuroiu din Complexul Focșani Sud și va fi dotat cu cu premii totale de 15000 de dolari SUA

 Și în 2019 finanțarea este asigurată de Consiliul Județean Vrancea, cu sprijinul logistic al Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Focșani, dar și cu importantul aport al sponsorilor principali Pandora, Deep Serv, Premium Porc Group, Migami. “Organizarea celui mai mare eveniment sportiv internațional al Municipiului Focșani și Județului Vrancea este în fiecare an o reală provocare pentru organizatori, pentru toți cei care se preocupă să ducă mai departe o impresionantă tradiție. O tradiție care continuă și în 2019, ca și până acum, prin interesul manifestat de autoritățile locale și de partenerii din mediul privat care au înțeles importanța turneului internațional de la Arenele George Bucuroiu. Vrancea Trophy- CJ Vrancea și al Municipiului Focșani este o veritabilă locomotivă pentru un întreg circuit de competiții și evenimente ce deservește copii, juniori, seniori, familii, echipe tehnice și, nu în ultimul rând, mediul de afaceri care beneficiaza de pe urma prezenței tuturor acestora an de an, aici, la Focsani. Este cu totul remarcabil că Focșaniul se înscrie într-o listă foarte scurtă de orașe care mai organizează în acest an în România turnee ITF World Tennis Tour – București, Curtea de Argeș, Arad! “, au transmis organizatorii. (D.C.)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.