Sport

Deep Serv Cîmpineanca, bronz național și calificare în Liga Campionilor

Dan Chiriac
15 iul 2019 1743 vizualizări

u echipa pregătită de Jani Oltianu a obținut calificarea pentru turneul de la Rimini din luna septembrie

La finalul săptămânii s-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin turneul final al campioantului național de minifotbal pentru old-boys. Vrancea a fost  reprezentată de două echipe, Deep Serv Cîmpineanca și Soveja. Deep Serv Câmpineanca a participat la faza finală a campionatului naţional, la Drobeta Turnu Severin, iar obiectivul propus, un loc pe podium, a fost atins. Lotul formaţiei pregătite de Jani Oltianu îi cuprinde pe Ştefan Leu, George Sîrbu, fraţii Ion şi Daniel Vetrea, Tudorel Ivan, Dăniţă Denis Iulian, Sorin Gîrboiu, Titi Câmpanu, Romică Bunică, Adrian Enachi și Ștefan Ciolpan. Antrenor: Jani Oltianu. Managerul formaţiei este Marian Spînu. Au lipsit din motive obiective Adrian Toma, antrenorul echipei CSM Focșani 2007, plecat în cantonament la Covasna, dar și Sorin Frunză și Ion Viorel. Locul trei obținut la Turnu Severin le permite vrâncenilor să meargă la turneul final al Ligii Campionilor, ce va avea loc în perioada 5-8 septembrie, în Italia, la Rimini. După excelenta performanță realizată, jucătorii au ținut să mulțumească conducerii echipei, în special managerului Marian Spînu, fără implicarea căreia prezența la turneul final nu ar fi fost posibilă. Echipa își dorește foarte mult să participe la turneul din Italia,dar pentru acest lucru este nevoie de sprijinul financiar al celor care conduc activitatea. În Grupa A, Deep Serv Cîmpineanca a înregistrat rezultatele: 3-0 cu  Bacolux Craiova, 0-2 cu Vulturii Dej și 2-1 cu Liriada Rîșnov Brașov, finalista din 2018 a Ligii Campionilor. În sferturi, Deep Serv Cîmpineanca a trecut cu 3-0 de Ergad Arad Old Boys. În penultimul act, Deep Serv Câmpineanca a pierdut cu 0-1 cu Mary Tour Iași. Revanșa pentru înfrângerea din grupă a venit în finala mica. Vrâncenii au trecut cu 1-0 de Vulturii Dej, Soveja a înregistrat rezultatele: 1-2 cu Hercules Drobeta, 0-4 cu Old Boys Piatra Neamț și 1-9 cu  Ergad Arad. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.