Sport

VOLEI | Debut cu victorie, speranțe pentru liga națională

Dan Chiriac
16 oct 2018 1045 vizualizări

Echipa de volei CSM Focșani 2007 a început cu dreptul noua ediție de campionat. Fetele pregătite de Elena Bontaș și Marian Rădulescu au trecut pe teren propriu de CSO Voluntari. Scorul final a fost 3-0 în favoarea echipei focșănene, care a obținut o victorie clară în fața uneia dintre contracandidatele la promovare. CS Medgidia, Rapid, CSM Focșani 2007 și CSO Voluntari sunt echipele ce emit în acest an pretenții pentru participare la barajul de promovare în liga națională.

Cu un lot mult mai puternic decât în sezonul trecut, din care fac parte și două jucătoare din Brazilia, focșănencele vor să ajungă din nou în liga națională, acolo unde au evoluat în urmă cu câțiva ani. Dacă vor exista banii necesari, probabil, echipa de volei ar putea ajunge din nou în prima ligă! Etapa viitoare, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu Top Volei Constanța. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.