Sport

Juniorii, două egaluri cu Astra, pe teren propriu

Dan Chiriac
16 sep 2013 879 vizualizări
LPS Focşani - Astra Giurgiu 1-1 (1-0) şi 1-1 (1-0), în etapa a treia a campionatelor naţionale de juniori republicani Echipele de fotbal de la Liceul cu Program Sportiv din Focşani au terminat la egalitate partidele din cadrul etapei a treia a campionatelor naţionale

Echipele de juniori A şi B, respectiv sub 19 ani şi sub 17 ani, au întalnit o formaţie foarte puternică, pe stadionul “Milcovul”. Adversarul a fost Astra Giurgiu, echipă care a jucat cu formaţia de seniori în cupele europene în această vară. La juniori A, începutul partidei le-a aparţinut focşănenilor care au deschis scorul în minutul 7 prin Bogdan Stratulat. Cu probleme medicale, varful de atac al focşănenilor a ţinut să joace în această partidă şi a reuşit să deschidă scorul. Accidentarea lui Văceanu a dat puţin peste cap planurile echipei. Repriza a doua a fost echilibrată, oaspeţii încercand să restabilească egalitatea. Portarul Ichim a scos salvator în minutul 75 în faţa atacantului advers scăpat singur spre poartă. Din păcate, portarul focşănenilor avea să le facă cadou golul de 1-1 oaspeţilor, după ce a scăpat mingea printre maini în minutul 87. Antrenorii Daniel Bănică şi Octavian Bucătaru a început partida cu următoarea formaţie: Ichim – Florea, Dima, Neagu, Duca -  Lăbunţ, Toader, Moisă, Dascălu – Stratulat, Pasăre. La juniori B, desfăşurarea partidei a fost trasă la indigo. Focşănenii au deschis scorul după un sfert de oră, Carlos Băiculescu finalizand o acţiune desfăşurată pe partea stangă. Asta după ce Şerkan Kumova a trimis în bara porţii adverse în primele minute de joc. Scorul s-a menţinut pană la pauză. La şapte minute după reluare, astralii au reuşit să egaleze după o prelungită fază de atac. Chiar dacă au mai existat faze la cele două porţi, scorul final a rămas 1-1. Antrenorii Alin Samoilă şi Mihai Oprişan au jucat cu: Gavană - Dediu, Marin, Ivanciu, Borcea – Salaoru, Duca, Doagă, Băiculescu – Kumova, Lozneanu. În primele două etape, focşănenii au obţinut maximul de puncte: 3-0 şi 4-1 cu CS Miercurea Ciuc şi 2-0 şi 5-1 cu Unirea Tărlungeni. Etapa viitoare, cele două formaţii de la LPS Focşani, singurele reprezentante ale fotbalului vrancean la nivel naţional, vor juca în deplasare cu CSS Braşovia Braşov. Partidele vor avea loc duminica viitoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.