Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Hamburg l-ar vrea pe Torje

Ziarul de Vrancea
21 aug 2013 438 vizualizări
Mijlocaşul Gabriel Torje, aflat sub contract cu echipa Udinese, dar care nu intră în planurile antrenorului Francesco Guidolin, este dorit de formaţia germană Hamburger SV, a anunţat, ieri, Corriere dello Sport.

 Gabriel Torje a revenit la Udinese după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Granada, unde a marcat trei goluri în 34 de meciuri. Pe de altă parte, directorul sportiv al clubului Udinese, Cristiano Giaretta, a negat un posibil transfer al internaţionalului roman la Bologna, aşa cum s-a vehiculta în ultima perioadă în presa italiană. "În acest moment nu există nicio noutate în ceea ce-l priveşte pe Torje, nu există nicio ofertă concretă. Bologna nu şi-a exprimat interesul pentru el, în schimb sunt cateva semnale din străinătate. Cu siguranţă va juca într-un alt campionat, cel mai probabil în Franţa sau Belgia", a declarat Giaretta pentru site-ul "tuttoudinese.it".
Tomasello, ultimul transfer al CFR
Mijlocaşul italian Francesco Tomasello, care ultima dată a evoluat la formaţia Milazzo, a declarat, ieri, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că va juca la echipa CFR Cluj. "Totul este realizat, voi juca la CFR Cluj. Este o echipă galonată în Romania, care acum puţin timp a întalnit AS Roma în Liga Campionilor. Este o plăcere să îmbrac tricoul acestei formaţii. Este un tren pe care nu am vrut să-l pierd", a declarat Tomasello. Francesco Tomasello, în varstă de 20 de ani, a jucat la formaţiile Kuckuck Kickers (liga a patra germană), D.W.S. Amsterdam (liga a treia olandeză), Oroshaza (liga a doua din Ungaria), iar în Italia a evoluat pentru Andria şi Milazzo.

Alves, modelul lui Nica

Fundaşul Constantin Nica a declarat, ieri, la prezentarea sa oficială la echipa Atalanta Bergamo, că modelul lui este jucătorul brazilian al formaţiei FC Barcelona Dani Alves. "Atalanta este o mare echipă, foarte bine organizată şi sunt extrem de fericit să fiu aici. Colegii m-au ajutat foarte mult să mă integrez şi vreau să cresc împreună cu grupul. Datorită transferului la Atalanta am intrat şi în vederile selecţionerului Romaniei. Modelul meu este Dani Alves de la Barcelona, dar l-am apreciat şi pe Dan Petrescu în Romania. Din Italia îmi place de colegul meu Gianpaolo Bellini", a spus Nica. Constantin Nica, în varstă de 20 de ani, a fost achiziţionat de Atalanta Bergamo în această vară de la Dinamo Bucureşti.


Mitu da, Dinu, ba!

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu, locul 177 WTA, a acces în turul doi al calificărilor la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Andreea Mitu a trecut în prima fază de japoneza Yurika Sema (204 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-3. În turul doi, Andreea Mitu o va întalni pe jucătoarea portugheză Maria João Koehler (126 WTA), care a trecut cu 6-4, 6-3 de ucraineanca Iulia Beygelzimer. În schimb, Cristina Dinu (297) a fost învinsă în primul tur de croata Tereza Mrdeza (188), cu scorul de 3-6, 2-6. Pe tabloul principal, Sorana Cîrstea şi Simona Halep sunt capi de serie, numerele 20, respectiv, 22.

A murit Mişu Redl

Handbalistul Mihai Redl, dublu campion mondial cu reprezentativa tricoloră, a murit la München, la varsta de 77 de ani, potrivit anunţului de ieri al Federaţiei Romane de Handbal. Portarul Mihai Redl s-a născut la Lugoj, în 1936, iar la doar 14 ani şi-a început cariera în handbal la clubul din oraş.  După doar şase ani a ajuns la Dinamo Bucureşti, cu care a cunoscut consacrarea, cucerind nouă titluri naţionale la handbal în şapte şi unul la handbal în 11.  Cu Mihai Redl în poartă, Dinamo a cucerit şi Cupa Campionilor Europeni, în 1965, iar la nivel de echipă naţională, Redl a fost o piesă de bază timp de un deceniu. Astfel, el a cucerit cu naţionala Romaniei două medalii de aur la Campionatele Mondiale din 1961 şi 1964, una de argint în 1959 şi una de bronz la ediţia din 1967.  Mihai Redl a fost desemnat cel mai bun portar al lumii la CM din 1961 şi 1964. în anul 1959 devenea Maestru al Sportului, iar în 1961 primea distincţia de Maestru Emerit al Sportului.

Bolt s-a întalnit cu Blatter

Sprinterul jamaican Usain Bolt, octuplu campion mondial, se va întalni la 28 august, la sediul FIFA de la Zürich, cu preşedintele forului fotbalistic internaţional, Joseph Blatter. Bolt, deţinător a trei recorduri mondiale, a vorbit mereu despres pasiunea sa pentru fotbal.  Fan al Manchester United, el a declarat că i-ar plăcea ca după retragerea din atletism să devină jucător de fotbal. Bolt, care ieri a împlinit 27 de ani, va participa, în 29 august, la reuniunea de atletism de la Zürich.

Lassana Diarra, la Lokomotiv

Mijocaşul francez al formaţiei Anji Mahacikala, Lassana Diarra, a semnat un contract pe trei sezoane cu Lokomotiv Moscova, anunţă clubul rus. Lassana Diarra, în varstă de 28 de ani, va purta tricoul cu numărul 85 la noua sa echipă.De la Anji au mai plecat în ultima vreme mijlocaşul marocan Mbark Boussafa (Lokomotiv Moscova), Igor Denisov, Iuri Jirkov şi Aleksandr Kokorin (Dinamo Moscova) şi Oleg Şatov (Zenit Sankt Petersburg).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.