Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: "Justice for Hamza"

Ziarul de Vrancea
13 aug 2013 479 vizualizări
Fanii Petrolului vor organiza, astăzi, de la ora 20.30, în faţa Primăriei Ploieşti, sub sloganul "Justice for Hamza", un miting de susţinere a jucătorului Younes Hamza, care a depus o plangere în care afirmă că a fost bătut, luni, la Mamaia, de gărzile de corp ale primarului Constanţei, Radu Mazăre.

Într-o scrisoare deschisă, semnată de Liga Suporterilor "Constantin Tabarcea", Liga Suporterilor "Lupii Galbeni" şi Asociaţia "Nodul Petrolist", fanii precizează că îi vor asigura fotbalistului tunisian "asistenţă juridică cu cei mai prestigioşi avocaţi din ţară" şi vor comunica permanent stadiul cercetărilor Comisiei Europene, prin Comisarul european pentru justiţie, Viviane Reding.

Se întoarce Eto'o la Inter?

Publicaţia Gazzetta dello Sport a scris ieri că atacantul camerunez Samuel Eto'o de la Anji Mahacikala ar putea reveni la Internazionale Milano şi ar dori să semneze un contract pe trei sezoane.  Conform sursei citate, un obstacol important în aducerea lui Eto'o este salariul mare al jucătorului, care caştigă la Anji aproximativ zece milioane de euro net. însă, jucătorul ar fi dispus să accepte o reducere a salariului în schimbul unui contract pe trei sezoane.  De asemenea, Eto'o mai este dorit şi de echipa Chelsea, antrenată de fostul tehnician al Interului, José Mourinho. Eto'o joacă la Anji din 2011, iar patronul grupării ruse, Suleiman Kerimov, i-a promis camerunezului că-l va lăsa să plece la un preţ foarte mic sau chiar gratis.  Samuel Eto'o a jucat la Inter Milano în perioada 2009/2011.

Acuzarea şi-a spus cuvantul

Dosarul de acuzare în cazul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, inculpat pentru uciderea logodnicei sale Reeva Steenkamp, a fost finalizat, a anunţat,ieri, Parchetul din Johannesburg. "Am finalizat actul de acuzare. Acesta va fi făcut public la 19 august", a declarat Bulelwa Makele, purtătorul de cuvant al Parchetului.  Multiplul campion paralimpic va fi audiat la 19 august - ziua în care Reeva Steenkamp ar fi împlinit 30 de ani - în cadrul unei proceduri înainte de deschiderea procesului. În varstă de 26 de ani, Pistorius nu a negat niciodată că a împuşcat-o pe Reeva Steenkamp în noaptea de 13 spre 14 februarie. Dar susţine încă din prima zi că este vorba de o neînţelegere. El spune că a crezut că în casă i-au intrat hoţii şi că a tras focuri de armă, fără să ştie că Reeva Steenkamp s-a trezit pentru a merge la baie. Acuzarea, în cadrul audierilor preliminare din februarie, a încercat să demonstreze însă că Pistorius ştia perfect cine era victima sa. Şi că împuşcăturile au venit ca urmare a unei dispute.

Lomu a fost aproape de moarte

Fostul star al rugbiului mondial Jonah Lomu, jucător legendar al All Black, a dezvăluit că a fost la un pas de moarte la Cupa Mondială din 2011, din Noua Zeelandă. Lomu, în varstă de 38 de ani, suferă de o afecţiune rară la rinichi şi a avut nevoie de un transplant în 2004. El nu a jucat la CM din 2011, dar a fost vedeta ceremoniei de deschidere de pe Eden Park din Auckland. "Totul a început ca o seară fantastică, dar m-am simţit din ce în ce mai rău. Cand am ajuns acasă eram într-o stare extrem de proastă", povesteşte cel mai bun marcator de eseuri din istoria Cupei Mondiale în biografia publicată în Noua Zeelandă. Jucătorul, care temura şi vomita, a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au descoperit că avea probleme la rinichiul primit cu şapte ani înainte. Spitalizat timp de două săptămani, Lomu a fost aproape de moarte, susţine medicul său, John Mayhew.  Lomu face în prezent dializă şi se află pe lista de aşteptare pentru un nou rinichi.

Ajax fără căpitan

Căpitanul echipei Ajax Amsterdam, Siem De Jong, a fost spitalizat din cauza unor probleme pulmonare, el urmand să fie indisponibil cel puţin şase săptămani, anunţă gruparea olandeză pe site-ul oficial. Siem De Jong, în varstă de 24 de ani, a fost supus unor teste, luni, fiind trimis la spital de medicii clubului. De Jong a jucat în ambele meciuri disputate de Ajax în acest început de sezon.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.