Sport

CSM Focşani, trei clasări pe podium la Cupa Prichindelul

Dan Chiriac
10 iun 2013 826 vizualizări
Grupele 2004, 2005 şi 2006 de la CSM Focşani au participat la tradiţionalul turneu organizat de clubul Ceahlăul Piatra Neamţ.

La fel ca şi la ediţiile precedente, toate grupele s-au clasat pe podimul competiţiei, după cum urmează: locul 3 pentru CSM 2004 şi CSM 2005 şi locul 2 pentru grupa de 2006. De reţinut că fiecare dintre aceste echipe au participat la categorii de varstă superioare (2006 la 2005, 2005 la 2004 şi 2004 la 2003). “În aceste condiţii, aceste locuri de pe podium sunt meritorii. Ca de fiecare dată organizatorii au fost la înălţime meritand din partea tuturor nota zece plus. Este după părerea noastră cel mai frumos turneu organizat la noi în ţară care nu urmăreşte decat un singur scop: bucuria copiilor participanţi”, spune Danilette Iorga, preşedintele CSM Focşani. Săptămana viitoare grupele 2004 şi 2005 vor participa la Cupa Speranţelor, competiţie organizata pe litoral de Academia Gheorghe Hagi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Fan CSM, acum 3986 zile, 18 ore, 36 minute, 7 secunde
Felicitari pentru rezultatele obtinute!!!Va doresc cat mai multe premii pe viitor!Bravo domnilor antrenori!Bravo copiii!Bravo parintilor care-i incurajeaza pe acest drum!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.