Sport

Victorii pentru Niculescu şi Copil

Ziarul de Vrancea
15 oct 2012 476 vizualizări
Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat, ieri, în turul doi al turneului de la Luxembourg, dotat cu premii în valoare de 220.000 de dolari

Monica a trecut, după o oră şi 51 de minute, de elveţianca Romina Oprandi cu scorul de 7-6, 6-1. În turul secund, Monica o va întalni pe învingătoarea meciului dintre Julia Görges (Germania, 19 WTA) şi Silvia Soler (Spania, 84 WTA). Marius Copil a terminat cu succes faza calificărilor din turneul de la Stockholm, învingandu-l cu 4-6, 6-1, 6-4 pe canadianul Erik Chovojka (@14 ATP)


UEFA linişteşte Rapidul

UEFA a asigurat, într-o scrisoare trimisă Ligii Suporterilor Rapidişti, că va monitoriza îndeaproape situaţia fotbalului romanesc, subliniind că se aşteaptă ca autorităţile din Romania să fie intransigente în situaţiile de încălcare a drepturilor fundamentale ale cetăţenilor, informează visiniu.ro. "UEFA este forul ce conduce fotbalul European şi are competenţa de a aplica sancţiuni disciplinare legate de propriile competiţii. Sub modelul sportului european şi statutele noastre, asociaţiile naţionale sunt responsabile în totalitate pentru sportul naţional şi UEFA se aşteaptă ca autorităţile sportive romane să fie intransigente în privinţa persoanelor ce încalcă drepturile fundamentale ale concetăţenilor lor. Vă asigurăm că, între timp, UEFA va monitoriza îndeaproape situaţia fotbalului romanesc", se arată în scrisoarea semnată de consilierul preşedintelui UEFA, William Gaillard.


Reghe şi beţivanii de la Steaua

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, ieri, pentru site-ul oficial al clubului, că jucătorii Stefan Nikolic şi Gabriel Matei, suprinşi într-o stare avansată de ebrietate, vor răspunde pentru situaţia în care s-au aflat.

"Evenimentul în care au fost implicaţi Stefan Nikolic şi Gabriel Matei este unul care nu-i onorează şi sunt sigur că acestora le este ruşine în acest moment pentru ceea ce s-a întamplat. Ei vor răspunde pentru situaţia în care s-au aflat şi sunt sigur că un astfel de episod nu se va repeta", a spus Reghecampf, după ce fotoreporterii de la Cancan i-au surprins pe fotbaliştii stelişti Stefan Nikolic şi Gabriel Matei în dimineaţa zilei de duminică în stare avansată de ebrietate pe o stradă din Capitală la ieşirea dintr-un club.


Scuze prezidenţiale

Preşedintele senegalez Macky Sall şi-a cerut scuze pentru incidentele ce au dus, sambătă seară, la Dakar, la suspendarea meciului cu naţionala Coastei de Fildeş, din barajul pentru Cupa Africii pe Naţiuni. "Regret profund ceea ce s-a întamplat. Cer scuze Coastei de Fildeş, CAF, FIFA şi întregii lumi", a spus Sall. El a lăudat prestaţia ivorienilor, spunand că aceştia merită victoria. "Echipa Coastei de Fildeş a fost mai bună decat noi. Cei mai buni au caştigat", a menţionat Macky Sall condamnand totodată incidentele.  Meciul Senegal - Coasta de Fildeş, din barajul pentru CAN-2013, a fost suspendat definitiv după o întrerupere de 40 de minute, ca urmare a incidentelor din stadion soldate cu zece răniţi.


Hajduk a scăpat de faliment

Clubul croat Hajduk Split a evitat falimentul după ce consiliul municipal din Split, acţionarul majoritar, a acceptat să garanteze un împrumut de patru milioane de euro destinat plăţii datoriilor. "Bunul simţ a primat. Mulţumesc consilierilor, voturile lor care ne vor ajuta să ne punem pe picioare", a declarat preşedintele clubului, Marin Brbic, la postul naţional croat. Aproape 2.000 de suporteri s-au strans, luni dimineaţă, în faţa Primăriei, unde aşteptau rezultatul votului.  Această decizie a intervenit la trei zile după ce Consiliul Municipal a refuzat să acorde garanţii pentru împrumut. Brbici a recunoscut, vineri, că datoriile clubului fondat în urmă cu 101 ani se ridică la aproximativ 12 milioane de euro.


Accident mortal

Americanul Kyle Bennett, triplu campion mondial de BMX, a decedat duminică, în varstă de 33 de ani, într-un accident rutier în Texas, a anunţat Federaţia Americană de Ciclism, Bennett se afla singur într-o maşină Toyota Tundra, în oraşul său natal Conroe, cand vehiculul a părăsit carosabilul în mare viteză, s-a izbit de o poartă metalică şi de mai mulţi copaci, după care s-a răsturnat. Cauzele accidentului încă nu au fost stabilite. Kyle Bennett a caştigat trei titluri mondiale la BMX, în perioada 2002-2007. El a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing, în 2008, cand ciclismul BMX a fost inclus în programul olimpic. La Beijing, americanul a ajuns pană în semifinale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.