Sport

MOZAIC SPORTIV: Rugămintea sponsorului

Ziarul de Vrancea
8 oct 2012 629 vizualizări
Noul sponsor al grupării de handbal Oltchim, Petrom, îl roagă pe antrenorul formaţiei valcene să coopteze în lot la meciurile echipei o junioare romană, a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul de afaceri publice şi reglementare OMV Petrom, Răzvan Nicolescu.

"Cu această rugăminte, care rămane la latidudinea antrenorului de o pune în practică sau nu, vrem să încurajăm tinerele talente din Romania, că avem aşa ceva. Uite cazurile Eliza Buceschi (împrumutată la Baia Mare) sau Safta (în negocieri cu "U" Cluj)", a declarat Nicolescu, care este şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare din domeniul Energiei (ACER). Nicolescu spune că a fost finalizat contractul dintre Oltchim şi Petrom, iar duminică, în primul meci din Liga Campionilor, valcencele vor evolua cu numele noului sponsor pe tricouri


Alves s-a accidentat în "El Clasico"

Fundaşul formaţiei FC Barcelona, Dani Alves, accidentat la meciul cu Real Madrid, scor 2-2, din campionatului Spaniei, va fi indisponibil trei săptămani. Brazilianul a suferit o accidentare la piciorul stang, fiind înlocuit cu Montoya, în minutul 27. Jucătorul va rata meciurile naţionalei Braziliei cu Irakul şi Japonia, din 11, respectiv 16 octombrie. Echipa FC Barcelona a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu formaţia Real Madrid, într-un meci din etapa a VII-a a campionatului spaniol. Golurile Barcelonei au fost marcate de Messi, în minutele 31 şi 61, în timp ce pentru Real Madrid a înscris Cristiano Ronaldo, în minutele 23 şi 66


Fluieratul în biserică

Fundaşul echipei Chelsea, Ashley Cole, face obiectul unei proceduri disciplinare pentru "conduită necorespunzătoare", deoarece a insultat Federaţia Engleză de Fotbal (FA) pe Twitter, a anunţat forul de la Londra. Cole a calificat FA drept o "grămadă de idioţi", vineri, după publicarea unui raport privind cazul John Terry - Anton Ferdinand, în care rolul său era criticat. Federaţia menţiona "evoluţia declaraţiilor" făcute de Cole în apărarea coechipierului său John Terry, acuzat de jucătorul Anton Ferdinand (Queens Park Rangers) că i-a adresat insulte rasiste la un meci de campionat, în octombrie 2011.  "Hahahahaa, bine jucat FA, am minţit nu-i aşa, grămadă de idioţi", a fost reacţia lui Cole pe Twitter. Internaţionalul englez şi-a cerut apoi scuze, spunand că a postat acel mesaj la nervi.


Ameninţare cu moartea

Fundaşul echipei Napoli, Salvatore Aronica, a ameninţat cu moartea un jurnalist, după meciul de duminică seară cu Udinese, scor 2-1, din etapa a VII-a a campionatului Italiei, informează cotidianul Gazzetta dello Sport. Potrivit jurnalului italian, Aronica a strigat de mai multe ori: "Te omor" către Antonio Corrado, jurnalist de la o televiziune locală, în zona mixtă, la finalul meciului de pe stadionul San Paolo din Napoli. Apoi, Aronica l-a şi lovit pe jurnalist. Jucătorul în varstă de 34 de ani, aflat la al cincilea sezon la Napoli, şi-a cerut scuze ulterior.


Gerets, antrenor în Qatar

Campioana Qatarului, Lekhwiya, a anunţat, ieri, că şi-a asigurat serviciile belgianului Eric Gerets, fost selecţioner al Marocului, care îl va înlocui pe algerianul Djamel Belmadi. "Lekhwiya a semnat un contract cu Gerets ca antrenor pentru următoarea perioadă. Gerets a ajuns, luni, la Doha şi va prelua echipa de maine", a declarat purtătorul de cuvant al clubului, Adnane Al-Ali.Conform presei, Gerets ar urma să semneze pe trei ani.Tehnicianul de 58 de ani a fost demis din funcţia de selecţioner al Marocului în septembrie, din cauza rezultatelor slabe în preliminariile CAN-2013. Gerets a mai antrenat echipele PSV Eindhoven (1999-2002), Kaiserslautern (2002-04) şi Olympique Marseille (2007-09).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.