Sport

Au pierdut meciul, dar şi doi jucători pentru meciul cu Galaţiul

Ziarul de Vrancea
1 oct 2012 511 vizualizări
Smart Ionescu Bucureşti - Progresul Focşani 6-1 , în etapa a treia a ligii întai de futsal. Antrenorul Petrache Gurguiatu crede că echipa sa nu are parte de un arbitraj corect

 

Echipa de futsal Progresul Focşani a pierdut partida jucată duminică seara, în capitală, în faţa echipei Smart Ionescu Bucureşti. Gazdele, nou promovate în prima ligă, au confirmat succesul obţinut runda trecută, 8-4, în deplasare, cu United Galaţi, şi au obţinut o victorie la care au contribuit din plin şi cei doi arbitri ai partidei, gălăţenii Sebastian Capţan şi Doru Balmuş. Întamplător sau nu, cei doi arbitri au eliminat un jucător al focşănenilor, aflat pe banca de rezerve, şi au permis jocul dur al gazdelor. Etapa viitoare, într-un meci televizat, Progresul Focşani va juca chiar cu United Galaţi! În aceste condiţii rămane un semn de întrebare asupra delegării a doi arbitri care aproape întotdeauna au avut probleme în meciurile echipei focşănene. După jocul de la Bucureşti, Stanciu a suferit o accidentare care îl va ţine departe de teren mai mult timp. De asemenea, Elvis Ilaş a fost eliminat în prima repriză. Aflat pe banca de rezerve, acesta a primit cartonaş roşu pentru injurii. “Nu poţi juca în aceste condiţii! Încă din primele minute am rămas fără doi jucători, unul lovit, altul eliminat. Ne şi punem un semn de întrebare în condiţiile în care brigada a fost din Galaţi, iar noi jucăm etapa viitoare chiar cu United Galaţi”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Bucureştenii au un lot puternic şi au confirmat începutul bun de campionat. În primele două etape, CSM Focşani a obţinut două victorii, 7-3, în deplasare cu Inter Telliu Braşov şi 9-5 cu KTE Tg. Secuiesc, condiţii în care se menţine pe primele poziţii în clasament. În meciul din capitală, jucat în sala Şcolii Generale nr. 2, CSM Focşani s-a bazat pe următorii jucători: Borş, Olăraşu – S. Popa, Chivu, Ungureanu, Ilaş, Mîndrescu, Dumitriu, Stanciu, Alecsandrescu. Marţea viitoare, CSM Focşani va juca pe teren propriu, cu începere de la orele 20.00, în compania formaţiei United Galaţi. Meciul va fi transmis în direct de postul Digi Sport 2. Meciurile dintre cele două formaţii au fost întotdeauna foarte încinse, condiţii în care focşănenii îşi doresc să facă o partidă foarte bună în ciuda absenţelor. Deja, mai mulţi jucători de la futsal, printre care Bucătaru sau Toader, au fost rechemaţi pentru a se alătura echipei pentru acest meci foarte important, care va putea fi vizionat de întreaga ţară. (Dan CHIRIAC) 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.