Sport

MOZAIC SPORTIV: Bute se bate cu un rus

Ziarul de Vrancea
27 iul 2012 654 vizualizări
Pugilistul Lucian Bute va boxa la 3 noiembrie, la Centre Bell din Montreal, contra rusului Denis Gracev, a anunţat presa canadiană, informaţia fiind confirmată şi de clubul Interbox.

Grachev (12-0-1, 8 KO.) este campion NABF la semigrea şi mai practică şi kickboxing, unde are un bilanţ de 17 victorii şi două înfrangeri.  Lucian Bute (30-1, 24 KO.) a suferit prima înfrangere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea.


Steaua înfruntă Trnava


Steaua Bucureşti va întalni echipa Spartak Trnava, în turul trei preliminar al Ligii Europa, după ce formaţia slovacă a eliminat pe gruparea irlandeză Sligo Rovers, în turul doi preliminar al competiţiei. În prima manşă a turului doi preliminar, Spartak Trnava s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, iar joi cele două au remizat, scor 1-1. Steaua va juca manşa tur la Bucureşti, în 2 august, returul fiind programat în deplasare, la 9 august


Portar nou la "U" Cluj


Portarul echipei FCM Targu Mureş, Dragoş Balauru, va evolua la formaţia Universitatea Cluj, conducerile celor două cluburi ajungand, ieri, la un acord pentru un împrumut valabil un sezon. "După ce portarul Ionuţ Boşneag a acuzat probleme medicale şi ţinand cont de faptul că Florin Matache nu s-a recuperat în urma accidentării suferite, Ana Maria Prodan a realizat un transfer fulger noaptea trecută bătand palma cu unul dintre cei mai buni portari ai Romaniei, Dragoş Balauru. Gruparea noastră s-a înţeles cu FCM Targu Mureş pentru împrumutul portarului pentru o perioadă de un an", se menţionează pe site-ul oficial al clubului Universitatea Cluj. În varstă de 22 de ani, Dragoş Balauru a evoluat pană acum la formaţiile FC Snagov şi FCM Targu Mureş. în această vară, portarul a fost aproape de un transfer la Rapid, dar tranzacţia nu s-a mai realizat, conducerea bucureşteană preferand să îl achiziţioneze pe Călin Albuţ,


Primul record mondial la Londra


Arcaşul sud-coreean Im Dong-hyun a stabilit primul record mondial la Jocurile Olimpice de la Londra, ieri dimineaţă, cand a înregistrat 699 de puncte din 72 de săgeţi, în primul tur al probei de tir cu arcul, el ajutandu Coreea de Sud să stabilească un record şi în concursul pe echipe. Im Dong Hyun deţinea şi precedentul record mondial, din mai 2012, cu 696 puncte.  Sportivul sud-coreean este orb, avand o acuitate vizuală de 1/10 la ochiul stang şi 2/10 la ochiul drept. În concursul pe echipe, cei trei arcaşi sud-coreeni, Im Dong-hyun, Kim Bub-min et Oh Jin-hyek, au reuşit 2087 puncte, faţă de 2069 cat era precedentul record.
Im Dong Hyun, campion olimpic cu echipa la Beijing şi Atena, are în palmares şi patru titluri mondiale şi este de patru ori campion al Asiei.


Bubka, în Comisia Executivă


Ucraineanul Serghei Bubka şi spaniolul Juan Antonio Samaranch Junior au fost aleşi membri ai Comisiei executive a CIO, în timp ce britanicul Craig Reedie şi marocanca Nawal El Moutawakel au devenit vicepreşedinţi. Al treilea membru ales al CE este Willy Kaltschmitt din Guatemala. De asemenea în comisie au fost numiţi elveţianul René Fasel, reprézentant al federaţiilor olimpice de iarnă; taiwanezul Wu Ching-Kuo, pentru federaţile de vară, irlandezul Patrick Hickey, reprezentant al comitetelor naţionale şi germanca Claudia Bokel, preşedinta comisiei sportivilor


Fotbal olimpic


Rezultate înregistrate în partidele disputate, joi, în grupele turneului de fotbal la masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra: Emiratele Arabe Unite - Uruguay 1-2, Marea Britanie - Senegal 1-1 (grupa A); Mexic - Coreea de Sud 0-0; Gabon - Elveţia 1-1 (grupa B);  Belarus - Noua Zeelandă 1-0; Brazilia - Egipt 3-2 (grupa C); Honduras - Maroc 2-2; Japonia - Spania 1-0(!) (grupa D)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.