Sport

Atac cu gaze la Vaslui

Ziarul de Vrancea
27 iul 2012 629 vizualizări
Meciul dintre echipa moldoveană şi Petrolul, care se joacă astăzi, de la ora 21:30, transmis de DigiSport, se arată a fi cel mai interesant din etapa a II-a

Dacă ne uităm  la partidele din etapa a II-a a Ligii I, găsim multe puncte de atracţie. De exemplu, meciurile de la Ploieşti şi Galaţi, unde echipele bucureştene Steaua şi Rapid îşi arată mereu muşchii de favorite, dar de multe ori, Astra, respectiv, Oţelul le încurcă planurile. Însă dacă privim şi mai atent programul, cel mai ochios meci al etapei se joacă la Vaslui. Petrolul a scanteiat orbitor în prima etapă, în faţa Ceahlăului, foarte multă lume i-a văzut pe "găzari" drept favoriţi la titlu, dar a venit vremea să dea proba de foc în faţa unei echipe de calibru din campionatului romanesc, cum rămane FC Vaslui chiar şi după plecarea lui Wesley. Moldovenii se pregătesc în acest meci şi pentru disputele cu turcii de la Fenerbahçe şi, în caz de victorie, vor aborda disputa cu turcii cu un moral crescut. Dar, de fapt, orice meci din primele etape este interesant, fiindcă echipele nu şi-au dat încă drumul, iar întrebările parcurg: vor dubla medieşenii preţioasa remiză de la Cluj cu un succes în faţa gorjenilor, care au jucat tenis cu "U" Cluj? Dar, "şepcile roşii" cum se vor reabilita în faţa unui adversar ca Gloria Bistriţa, ce se arată modest? Cum or aborda Concordia şi Viitorul Constanţa un meci în care aşteaptă ambele o victorie? Şi, în fine, va reuşi Iaşul, cu o echipă carpită, să pună probleme lui Dinamo, echipă care aşteaptă Barcelona? Întrebări al căror răspuns îl vom afla la finalul acestui week-end.
Programul etapei a II-a
Ziua    Ora     Meci    TV
Sambătă    19:00    Mediaş - Pandurii    DigiSport
Sambătă    21:15    Astra - Steaua    DolceSport
Sambătă    21:30    Vaslui - Petrolul    DigiSport
Duminică    19:00    "U" Cluj - Bistriţa    DigiSport
Duminică    21:30    Dinamo - CSMS Iaşi    DigiSport
Luni    18:30    Concordia - Viitorul    DigiSport
Luni    20:20    Oţelul - Rapid    Antena 1
Aseară s-au disputat partidele FC Braşov - CS Turnu Severin şi Ceahlăul Piatra Neamţ -Steaua.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.