Sport

Cresc şansele pentru Larisa

Ziarul de Vrancea
27 iul 2012 1112 vizualizări
Gimnasta romană s-a antrenat la barnă şi paralele şi ar putea să participe şi la individual compus

Gimnasta Larisa Iordache, diagnosticată cu fascită la Londra, a făcut exerciţii bune la barnă şi paralele, la antrenamentul oficial, de joi seara.  Ziua a fost complicată pentru echipa feminină de gimnastică a Romaniei, după ce Larisa Iordache a fost diagnosticată cu fasciită, în urma unor dureri la un călcai. Antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Bellu au spus că nu au ştiut de problemele sportivei, care le-a ascuns, dorindu-şi foarte mult să participe la JO, astfel că au fost nevoiţi să recunoască faptul că şansele Romaniei la o medalie pe echipe, dar şi la individual compus, au scăzut considerabil.  La ora 22.00 a început antrenamentul oficial al echipei Romaniei, iar Larisa Iordache a fost şi ea testată. Mezina echipei tricolore a reuşit exerciţii excelente la barnă şi paralele, evitand solul şi săriturile, în timp ce coechipierele sale, mai ales Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa, au fost ''exuberante'', potrivit relatărilor presei internaţionale. Octavian Bellu a declarat că, cel mai probabil, Larisa Iordache va fi înscrisă doar la paralele, dar pană sambătă, în ziua limită a înscrierilor, gimnasta mai are şanse de recuperare, astfel că toate speranţele se îndreaptă spre o posibilă participare la mai multe aparate.
După antrenament, ariana Bitang a  estimat că sunt 50 la sută şanse ca gimnasta Larisa Iordache să evolueze la concursul individual compus de la Jocurile Olimpice. "Dacă va reuşi, rămane de văzut. Este foarte dificil, ea a fost cea mai importantă parte a echipe'', a precizat Bitang, citată de presa americană.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.