Sport

Victorie încurcată de „bomba” de la Suceava

Ziarul de Vrancea
25 mai 2012 1145 vizualizări
CSM Focşani - FC Panciu 2-0 (0-0), în etapa a 27-a a Ligii a treia la fotbal u focşănenii au nevoie de o victorie în ultima etapă la Tg. Neamţ pentru a se salva de la retrogradare

CSM Focşani a obţinut ieri o victorie importantă în lupta pentru salvare de la retrogradare, dar insuficientă pentru a oferi linişte în ultima etapă. În mod normal, focşănenii ar fi trebuit să fie salvaţi după această victorie, dar „bomba” etapei a explodat la Suceava, acolo unde liderul clasamentului, Rapid CFR Suceava, a cedat cu 1-2 în faţa celor de la Politehnica Galaţi. În urma acestui rezultat, gălăţenii au reintrat în calcul şi par favoriţi în a evita poziţiile retrogradabile. CSM Focşani mai are, se pare, o singură şansă să se salveze de la retrogradare, să învingă în ultima etapă la Tg. Neamţ. Meciul cu FC Panciu a fost dominat în mare parte de focşăneni, care au marcat în primul sfert de oră două goluri anulate însă pe motiv de ofsaid şi pentru că mingea a depăşit suprafaţa de poartă. Oaspeţii au ratat la randul lor cateva ocazii de poartă, dar la pauză s-a intrat cu un rezultat alb. În primul sfert de oră al reprizei a doua s-a decis meciul. Tîrcă a marcat primul, în minutul 48, după ce a şutat sub transversală. Tot Tîrcă a făcut şi faza golului doi, centrand în faţa porţii, unde Milea a pus latul pentru 2-0. Păncenii au încercat pană la final să reducă din diferenţă, dar scorul a rămas cel stabilit în minutul 55. CSM Focşani a jucat cu: Borş - Stanciu, Negoiţă, Toader, Nistoroiu - Săpunaru, Şonţu, Bucătaru, Suvac - Milea, Tîrcă. A mai intrat: Dumitriu. FC Panciu a jucat cu; Lazăr - Beşa, O. Radu, Stan, Mihai - B. Stoian, Cioran, Bara, Gălăţeanu - Duţu, Gurguiatu. Au mai intrat: G. Lazăr, Voinea, M. Stoian. În acest moment, situaţia în subsolul clasamentului este următoarea:
12. Cetate Tg. Neamţ 23p,
13. CSM Focşani 21p,
14. Politehnica Galaţi 21p,
15. ABC Stoicescu 19p.
În ultima rundă cele patru formaţii se întalnesc în meciuri directe: Cetate Tg. Neamţ - CSM Focşani şi Politehnica Galaţi - ABC Stoicescu. Locul 12 se salvează direct, iar poziţia a 13-a poate oferi la randul său posibilitatea salvării. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.