Sport

Sorana a învins un fost “number one”

Ziarul de Vrancea
15 mai 2012 545 vizualizări
La Roma, după o partidă extenuantă, jucătoarea romană a depăşit-o pe Jelena Jankovic

Jucătoarea de tenis Sorana Carstea (45 WTA), s-a calificat în turul secund al turneului de la Roma (2.166.400 $). Sorana a învins o fostă lideră mondială, Jelena Jankovic (Serbia), în prezent locul 20 WTA şi cap de serie nr. 15 la Roma. Scorul a fost 6-3, 4-6, 7-6 (7-4 la tie-break în setul decisiv), după un meci de două ore şi 35 de minute. Sorana va evolua în turul II împotriva suedezei Sofia Arvidsson (61 WTA),  care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Maria José Martinez Sanchez (Spania, 47 WTA). Alte rezultate din turneul de la Roma: Petra Kvitova (Cehia) – Anastasia Pavliucenkova (Rusia) 7-5, 6-4; Silvia Soler (Spania) -Alberta Brianti (Italia) 6-2, 6-1; Sloane Stephens (SUA) – Anna Ciakvetadze (Rusia) 6-2, 2-6, 6-4; Maria Şarapova (Rusia) – Christina McHale (SUA) 7-5, 7-5; Flavia Pennetta (Italia) – Maria Kirilenko (Rusia) 6-1,7-6; Dominika Cibulkova (Slovacia) – Mirjana Lucic (Croaţia) 6-1, 6-2; Petra Cetkovska (Cehia) – Olga Hovorţova (Belarus) 7-5, 6-4.
* În turneul masculin de la Roma, Adrian Ungur a cedat clar, scor 2-6, 2-6 în faţa argentinianului Juan Monaco (cap de serie nr. 14, 15 ATP). Alte rezultate: Richard Gasquet (Franţa) – Jürgen Melzer (Austria) 6-1, 7-6; David Ferrer (Spania) – Fernando Verdasco (Spania) 6-3, 7-6; Sam Querrey (SUA) – Jarkko Nieminen (Finlanda) 7-6, 5-7, 6-4; Juan Martin del Potro (Argentina) – Michaël Llodra (Franţa) 7-5, 3-6, 6-4.
* Edina Hall, cap de serie numărul 2, s-a calificat, în turul doi al turneului ITF de la Saint-Gaudens (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari, după ce a trecut cu 6-4, 6-3 de Myrtille Georges (Franţa), beneficiară a unui wild-card, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătoarea partidei dintre Melanie Oudin (SUA), jucătoare venită din calificări, şi Bibiane Schoofs (Olanda). În proba de dublu de la Saint-Gaudens, perechea Edina Gallovits-Hall/Kristina Mladenovic (Romania/Franţa), cap de serie numărul 2, a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 4-6, 6-2, 8-10, de cuplul olandez Richel Hogenkamp/Arantxa Rus.
* În turneul ITF de la Casablanca, Raluca Olaru a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 2-6 de Tereza Mrdeza (Croaţia), cap de serie numărul 5.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.