Sport

Sorana a început bine la Indian Wells

Ziarul de Vrancea
8 mar 2012 582 vizualizări
Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, ieri, în turul doi la Indian Wells, turneu WTA dotat cu premii de 5.536.664 de dolari, informează site-ul wtatour.com

Sorana Cîrstea a trecut în primul tur de sportiva cehă Iveta Benesova, scor 4-6, 7-5, 7-6. În turul doi, Sorana Cîrstea va juca în compania polonezei Agnieszka Radwanska, cap de serie nunmărul 5, care nu a jucat în turul întîi. În turul II la dublu au ajuns două jucătoare din Romania. Cuplul Irina Begu / Maria-Josè Martinez (Romania / Spania) a trecut cu 6-2, 2-6, 10-7 de perechea Eleni Daniilidou / Jelena Jankovic (Grecia / Serbia), iar Marina Erakovic / Monica Niculescu (Noua Zeelandă / Romania) a învins dublul Volha Hovorţova / Anastasia Rodionova (Belarus / Australia) cu 6-4, 6-7, 11-9. În proba de dublu masculin, Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor juca în primul tur cu cehii Tomas Berdych / Lukas Kubot.
Mutu, schimbat la pauză
Atacantul Adrian Mutu a jucat o repriză în meciul pe care echipa Cesena l-a încheiat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu formaţia Catania, în restanţa contînd pentru etapa a XXII-a. Mutu a fost înlocuit la pauză cu Arrigoni. Tehnicianul echipei Cesena, Mario Beretta, a explicat schimbarea lui Mutu: “Înlocuirea lui Mutu nu a fost tactică, el a avut o problemă la adductori. Mutu a făcut un meci bun, făcusem deja o schimbare, nu mai voiam, dar am fost obligat, la fel ca şi în cazul lui Santana", a spus Beretta. Alte două meciuri restante din altă etapă, a XXIII-a, s-au încheiat cu următoarele rezultate: Bologna - Juventus 1-1. Di Vaio (’17) / Vucinic (’59); Parma - Fiorentina 2-2. Okaka (’28), Giovinco (’87 – penalty) / Nastasic (’60), Cerci (’71).

Stejăreii nu se apleacă


Naţionala U20 a Romaniei a învins, ieri dimineaţă, selecţionata similară a Canadei în primul din cele două meciuri de pregătire pe care "stejăreii" le susţin pe continentul american. Deşi au fost conduşi la pauză (12-11), romanii au revenit în partea secundă şi s-au impus cu scorul final de 30 -22. Pentru Romania au marcat Gorcioaia, Oancea, Pristăviţa şi Murgoci, cîte un eseu şi Mazare două lovituri de pedeapsă şi două transformări. Meciul s-a desfăşurat la ora 02.00, ora Romaniei. A doua partidă este programtă pentru data de 10 martie la Rugby Canada Center of Excellence, în Vancouver Island.


Sălăgeanu, iertat de antrenor


Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a decis să îl reprimească la prima echipă pe fundaşul Adrian Sălăgeanu, care s-a antrenat cu juniorii clubului de la revenirea din cantonament. Sălăgeanu fusese trimis să se pregătească separat după ce declarase în mai multe rînduri că vrea să se transfere. Decizia antrenorului nu este şi pe placul directorului general Marius Stan: "E decizia antrenorului, eu nu nu sînt de acord cu ea, pentru că dacă vrei să dai un exemplu el trebuie dat pînă la capăt, dacă vrei să aibă vreun rezultat pedagogic. Dar trebuie să respectăm decizia conducerii tehnice".


Ljubicic pune racheta în cui


Croatul Ivan Ljubicic, fost număr 3 mondial, a anunţat că se va retrage după turneul de tenis de la Monte Carlo, din aprilie. Ljubicic, în vîrstă de 33 de ani, este unul dintre cei mai respectaţi jucători din circuit şi a fost timp de doi ani preşedintele Consiliului tenismenilor. În plamaresul său figurează Cupa Davis în 2005, o medalie de bronz la dublu la JO-2004 şi zece titluri, între care Masters 1000 de la Indian Wells în 2010. "Retragerea nu reprezintă o decizie uşoară pentru un jucător profesionist. Tenisul mi-a adus atît de multe şi vreau să continui să fiu implicat", a spus actualul număr 40 mondial.

Podolski la Arsenal?


Atacantul german Lukas Podolski va părăsi FC Köln la finalul sezonului pentru a merge la Arsenal, care va plăti 13 milioane de euro, susţine cotidianul Bild. Clubul german nu a confirmat această informaţie, dar, potrivit Bild, a ajuns la un acord cu gruparea londoneză pentru acest transfer. Atacantul de 26 de ani a semnat pe patru sezoane cu Arsenal şi va primi un salariu anual de 7 milioane de euro, conform sursei citate.  "Poldi" a fost transferat de la Bayern la FC Köln în 2009.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.