Sport

Messi – chintă roială

Ziarul de Vrancea
8 mar 2012 525 vizualizări
Barcelona a zdrobit Bayer Leverkusen cu 7-1 în Liga Campionilor, starul argentinian înscriind cinci goluri

FC Barcelona – Bayer Leverkusen 7-1 (în tur, 3-1). Messi (’25, ’42, ’49, ’58, ‘85), Tello (’55, ’62) / Bellarabi (’90). După meciul tur de pe “Bay-Arena”, jucătorii germani s-au certat de la tricoul lui Messi. Nu ştim, încă, ce discuţii au fost în vestiarul “farmaciştilor” după returul de pe “Nou Camp”, dar ar fi trebuit ca marele Leo să fi adus o geantă burduşită de tricouri. Şi asta, fiindcă Messi s-a întrecut pe sine, el, care face spectacol şi cînd n-are chef. Primele trei goluri au fost capodopere, două “scăriţe” intercalate cu un şut bine plasat, toate, însă, produse de servanţi de geniu: Xavi, Iniesta, Fabregas. La pauză era 2-0 pentru gazde, însă portarul Leno a mai scos două-trei mingi dificile. Ceea ce s-a întîmplat după al treilea gol al lui Messi, ţine de domeniul fantastic, apărarea germană fiind anesteziată de desenele jucătorilor din Catalunya. Astfel, Leno s-a speriat, parcă de moarte, cînd l-a văzut pe Messi în faţa lui (golul din min. 58). Şi pentru ca umilinţa să fie supremă, a trebuit să intre pe teren şi Cristian Tello, un puşti de pepinieră împrumutat la Sabadell şi revenit de acolo, care să umilească şi el de două ori pe bietul portar al nemţilor, primul său gol fiind semnat în minutul 2... al experienţei lui în Liga Campionilor. A urmat încă o zvîcnire “messianică” şi golul de onoare al nemţilor.










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.