Sport

Meci CSM Focşani - Dunărea Galaţi

Dan Chiriac
5 mar 2012 862 vizualizări
CSM Focşani ar putea juca un nou amical de Liga a doua. Jocul va avea loc dacă va fi găsită o poziţie pe terenul sintetic “Siderurgistul” din Galaţi

Echipa de fotbal CSM Focşani ar putea juca un nou amical în compania unei echipe de Liga a doua. Ieri, antrenorul echipei focşănene s-a înţeles cu conducerea celor de la Dunărea Galaţi pentru un meci de pregătire care să se desfăşoare sîmbătă pe malul Dunării. Jocul urmează să aibă loc pe sinteticul de la “Siderurgistul”. ingura problemă în acest moment este programul terenului. “Dacă vom găsi o poziţie liberă pe terenul sintetic vom juca un nou amical. Doar pe o asemenea suprafaţă, la Buzău sau la Galaţi se poate juca în prezent. Am discutat ieri cu cei de la Oţelul II Galaţi, dar ne-au refuzat. Damian Băncilă a avut un turneu în străinătate, a jucat patru partide şi a preferat să odihnească jucătorii. Cu Politehnica Galaţi şi ABC Stoicescu nu putem juca pentru că sînt adversarii din primele două etape. Pînă la urmă am găsit varianta Dunărea Galaţi. Vom juca sîmbătă, dacă totul va fi OK”, ne-a spus antrenorul Adrian Toma. Acesta a luat în calcul şi disputarea unui joc amical cu Şoimii Mirceşti, în condiţiile în care formaţia patronată de Cristi Cîrnu are terenul deszăpezit. “Suprafaţa de joc e moale, nu ştim dacă se poate juca nici acolo”, ne-a spus Toma. CSM Focşani a disputat pînă acum trei partide de pregătire în această iarnă, deşi a avut programate opt. Focşănenii au învins cu 2-0 pe CSM Rîmnicu Sărat şi cu 1-0 pe Oţelul 2 Galaţi. Miercurea trecută, la Buzău, CSM a pierdut în faţa echipei de Liga a doua Gloria. Gazdele s-au impus la capătul unui meci echilibrat, după reuşitele lui Martinescu, în minutele 35 şi 83. Focşănenii au egalat în minutul 75, după centrarea lui Mîndrescu şi reluarea cu capul a lui Crăciun. CSM Focşani a jucat cu: Borş - Ciornei, Ştefan, Negoiţă, Stanciu - Şonţu, Suvac, Dumitriu, Mîndrescu- Milea şi Tîrcă. Au mai intrat: Trifan, Crăciun, Nistoroiu, D. Negoiţă şi Tîlvăr. Au lipsit Bucătaru şi Toader, care vor reveni în echipă. FC Panciu, formaţia vrînceană care evoluează în Liga a treia, va juca la rîndul său, în această săptămînă, o partidă de pregătire. Vineri, de la orele 15.00, pe terenul sintetic din Buzău elevii lui Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan vor da piept cu Chimia Brazi, echipă ce evoluează în seria a doua a Ligii a treia. (Dan CHIRIAC)

Preşedintele echipei de fotbal şi-a pierdut tatăl


Propus pentru funcţia de preşedinte al secţiei de fotbal de la CSM Focşani 2007, Gigi Căldare trece prin momente foarte grele. Acesta şi-a pierdut tatăl ieri dimineaţă. Bărbatul locuia în Bacău, iar ieri, după ce a dat de mîncare la animale, s-a aşezat pe pat şi a cerut o ambulanţă. În ciuda intervenţiei medicilor, bătrînul a murit, chiar dacă primele manevre de resuscitare păreau să dea rezultat. Sincere condoleanţe! 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.