Sport

Vera, talismanul romancelor

Ziarul de Vrancea
15 feb 2012 529 vizualizări
După ce săptămîna trecută a abandonat în faţa Soranei Cîrstea, rusoaica Zvonareva a făcut acelaşi lucru şi în meciul cu Monica Niculescu, în turneul de la Doha * Simona Halep s-a calificat şi ea în turul III

foto: * * Romancele continuă să se comporte excelent în cadrul turneului de tenis de la Doha. Mai întîi, Simona Halep, după ce a trecut de Daniela Hantuchova (Slovacia) a învins-o şi pe sportiva din Cehia, Iveta Benesova, scor 6-4, 6-4 după o oră şi 22 de minute de joc. Să vedem ce va putea face în turul III jucătoarea romană, care are mari şanse de o a întîlni pe jucătoarea numărul 1 a lumii, Viktoria Azarenka, dacă aceasta trece de germana Mona Barthel. A urmat şi Monica Niculescu, care a beneficiant de abandonul rusoaicei Vera Zvonareva, într-un moment în care Niculescu conducea cu 7-5, 3-2. Este al doilea abandon consecutiv al Zvonarevei în faţa unei jucătoare din Romania, după ce, săptămîna trecută, la Pattaya, s-a retras din meciul cu Sorana Cîrstea. Monica o va întîlni în turul trei pe ucraineanca Katerîna Bondarenko, care a dispus, scor 6-4, 6-2 de italianca Flavia Pennetta. O altă surpriză a fost realizată de Shahar Peer (Israel), care a eliminat-o cu 7-6, 6-2 pe Jelena Jankovic (Serbia). Alte rezultate din turul II: Agnieszka Radwanska (Polonia) – Anne Keothavong (Marea Britanie) 6-1, 6-2; Marion Bartoli (Franţa) – Anabel Medina (Spania) 6-2, 6-0; Svetlana Kuzneţova (Rusia) – Maria Kirilenko (Rusia) 6-4, 6-4.
* Perechea Horia Tecău/ Robert Lindstedt, cap de serie numărul 3, s-a calificat, în sferturile de finală ale turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.207.500 de euro. Horia şi Robert au trecut în primul tur de cuplul austriac Oliver Marach/Alexander Peya, scor 6-1, 7-5, după 70 de minute de joc.  În sferturi, Tecău şi Lindstedt vor întîlni perechea Juan Martin Del Potro/Philipp Petzschner (Argentina/Germania).
* Tenismanul Victor Hănescu s-a calificat în turul doi al turneului ATP de la Sao Paulo (Brazilia, 475.300 $), după victoria cu 6-3, 6-3 în faţa brazilianului João Souza. În turul doi, Hănescu va juca în compania spaniolului Nicolas Almagro, principalul favorit. În schimb, la challenger-ul de la Bergamo (42, 5 mii dolari), Marius Copil, venit din calificări, a fost eliminat din primul tur, cu 4-6, 4-6 de japonezul Go Soeda.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.