Sport

FC Panciu vrea să joace un amical sîmbătă la Galaţi

Ziarul de Vrancea
9 feb 2012 758 vizualizări
Meciul Politehnica Galaţi - FC Panciu este programat pentru mîine dimineaţă

FC Panciu va încerca mîine să dispute un meci amical, la Galaţi, în compania echipei Politehnica. Cele două echipe s-au înţeles pentru disputarea acestui joc, dar rămîne de văzut dacă echipa vrînceană va reuşi să ajungă la Galaţi. „Terenul de acolo este foarte bun şi pentru noi este important să jucăm un meci amical, pentru că am pierdut mult în ultimele zile, din cauza vremii. Am înţeles că drumul Tişiţa-Tecuci-Galaţi s-a deblocat şi vom face tot posibilul să efectuăm această deplasare”, ne-a spus Raul Cioran, directorul sportiv al grupării din Panciu. Păncenii au avut probleme pe drumul de întoarcere din cantonamentul de la Frasin, reuşind cu greu să ajungă acasă, chiar în momentul în care toate drumurile din judeţ urmau să se închidă. Acum păncenii speră să nu mai aibă parte de surprize neplăcute pe drum. În această săptămînă, jucătorii pănceni s-au pregătit separat. Astfel, cei din Focşani s-au antrenat la o sală din oraş, la fel şi cei din oraşele Adjud sau Panciu. Oficialii clubului vrîncean au încercat ieri să deszăpezească şi terenul din oraş pentru a se putea face antrenamente. „Ne este aproape imposibil. Zăpada are doi metri, iar utilajul care a intrat pe teren a rămas blocat”, ne-a mai precizat Raul Cioran. CSM Focşani a efectuat la rîndul său un nou antrenament ieri, la Sala Polivalentă. De această dată au fost prezenţi aproape toţi componenţii lotului. Cei care au fost timp de trei zile blocaţi în nămeţi au reuşit să ajungă la Focşani. „Azi vom face iar antrenament la sală, separat de cei de la futsal. Apoi voi încerca să vorbim la sala de atletism să găsim un spaţiu liber, astfel încît de luni să începem un circuit de forţă. Vom căuta şi un utilaj să dăm zăpada de pe teren, dar cred că va fi foarte greu să-l găsim. Vedem ce este în oraş, iar priorităţile par a fi altele”, ne-a spus Adrian Toma. Cele două echipe vrîncene aşteaptă şi decizia Federaţiei Romane de Fotbal privind posibila amînare a returului. Acest lucru se va decide în Comitetul Executiv al FRF care va avea loc pe 17 februarie, la Bucureşti. În mod normal, liga a doua şi a treia, ar trebui amînate cu cel puţin o săptămînă, în condiţiile în care stratul de zăpadă a ajuns la doi metri pe majoritatea stadioanelor. Chiar şi începtul returului în liga întîi de futsal, programat pentru săptămîna viitoare, ar putea fi amînat.(Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.