Sport

“Cu un sponsor puternic, putem să ne gîndim la liga a treia”

Dan Chiriac
27 dec 2011 3387 vizualizări
Spun conducătorii echipei din Jariştea

Avîntul Jariştea a încheiat ieri anul fotbalistic 2011, dar gîndurile se îndreaptă deja spre 2012. După ce s-a reuşit construcţia unei baze sportive moderne, cei din Jariştea se gîndesc chiar la o participare în liga a treia. Totul depinde însă de suportul financiar, absolut necesar într-o astfel de tentativă.  Ieri, jucătorii şi conducerea clubului s-au întîlnit la stadion pentru a sărbători finalul anului şi pentru a discuta proiectele pentru anul viitor. Alături de echipă s-a aflat şi primarul Cătălin Toma, cel care a fost alături de jucători în acest an. „Această întîlnire a avut darul să ne îmbine şi mai mult pentru ce va urma. Vrem să formăm un lot foarte unit şi să jucăm cît mai bine în anul 2012. Sperăm ca în play-off-ul Superligii să facem o figură frumoasă şi poate chiar să ocupăm locul I. În anumite condiţii chiar şi locul II ar fi execelent, dacă Superliga ar fi cîştigată de Naţional Goleşti, favorita campionatului. Atunci am participa la barajul de promovare, ştiut fiind faptul că goleştenii nu au acest drept. Avem promisiunea unui sponsor că va veni lîngă noi şi alături de actualul preşedinte, Ion Lădaru, vor investi în această echipă. În aceste condiţii ne putem gîndi chiar mai departe. Vom întări şi lotul şi vom vedea ce se întîmpla în primăvară”, ne-a spus profesroul Dorin Miron, sufletul echipei din Jariştea. Avîntul s-a calificat în play-off-ul Superligii, iar jucătorii nu au ezitat nici ieri să facă o scurtă mişcare, mai ales că vremea a ţinut cu ei. Portarul Mihai Burdujel a fost luat la ţintă de mai mulţi jucători, Adi Oltianu, Dănuţ Lechea, Daniel Graur sau Ionuţ Mohîrţă. Vremea frumoasă le-a dat şi mai mult curaj jucătorilor să uite de sărbători şi să încingă un scurt moment fotbalistic.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.