Sport

Numai învingători la „Cupa Moş Crăciun”

Dan Chiriac
26 dec 2011 879 vizualizări
AJF Vrancea a organizat la Sala Polivalentă, în ajun de Crăciun, tradiţionala competiţie Cupa „Moş Crăciun”.

La acest turneu au luat parte echipele de copii de la grupele 2004 şi 2005 din judeţ, dar şi o formaţie din Buzău. CSM 1Focşani, CSM 2 Focşani, Covaci Junior Focşani, Progresul Focşani şi Şoimii Buzău au oferit un turneu atractiv, care a avut doar învingători. S-au jucat zece meciuri, dar la final nu a fost întocmit un clasament. Organizatorii au decis ca toţi copii să fie declaraţi învingători la această competiţie şi să primească un cadou de la Moş Crăciun. Fiecare copil a plecat acasă cu o plasă plină de dulciuri, sucuri şi fructe. Partidele au fost arbitrate de Roberta Anghel şi Valentina Tănase, tinerele care în acest an au îmbrăţişat cariera de arbitru de fotbal. Rezultatele înregistrate au fost: CSM 1 Focşani – Progresul 3 – 0, Covaci Junior – CSM 2 Focşani 2 – 1, CSM Focşani – Progresul 0 – 0, CSM 1 Focşani – Şoimii Buzău 2 – 0, CSM Focşani – Covaci junior  0-3, Progresul -  CSM Focşani 3 – 0, Progresul – Covaci Junior 1 – 0, Buzău – Covaci Junior 2-1, CSM Focşani – Covaci Junior 2 – 0 şi Buzău – Progresul 2- 1. După ce a împărţit cadouri celor care au participat la competiţie, conducerea AJF Vrancea a făcut o bucurie şi micuţilor de la Centrul „Elena Doamna”. Copiii instituţionalizaţi au primit cadouri de Moş Crăciun din partea celor care conduc fotbalul judeţean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.