Sport

Chipciu semnează astăzi cu Steaua

Ziarul de Vrancea
20 dec 2011 1264 vizualizări
* mijlocaşul braşovean spune că a fost “stelist de mic”

Mijlocaşul formaţiei FC Braşov Alexandru Chipciu a declarat, ieri, la Sport.ro, că a ajuns la un acord cu oficialii grupării Steaua prinvind un transfer la echipa antrenată de Ilie Stan, iar astăzi va merge la Bucureşti pentru a semna contractul. "Prima dată s-a înţeles Steaua cu FC Braşov, că aşa este normal şi abia apoi au discutat şi cu mine. Apoi am vorbit cu domnii Gigi Becali şi Neculaie şi probabil că mîine voi merge şi eu în Bucureşti şi o să semnez cu Steaua. Dacă mi-ar fi frică să vin la Steaua nu aş mai face-o, aş sta la Braşov, unde am salariu destul de bun şi mi-ar fi bine, dar eu vreau să joc fotbal şi pentru asta m-am apucat de fotbal ca să ajung cît mai mare. Dacă mi-ar fi fost frică stăteam la căldură. Bine că am ajuns la Steaua şi sînt fericit, dar încă nu am semnat, se mai pot întîmpla multe pînă mîine", a spus Chipciu.
Fotbalistul nu promite că va rămîne pînă la finalul carierei la Steaua, el dorind să ajungă cît mai departe. "Eu mi-am dorit să ajung la Steaua, nu voi declara acum că eram cel mai mare stelist cînd eram mic. Important este ce realizez la Steaua şi că mi-am dorit să ajung aici. Nu vreau să mă opresc şi să spun că am ajuns la Steaua şi voi rămîne toată viaţa aici. Vreaua să ajung cît mai sus în carieră", a explicat Chipciu, care a precizat că în vară a avut o ofertă de transfer şi de la rivala Dinamo. "Nu am ştiut niciodată situaţia actelor cu Dinamo sau cu transferul. Din ce am înţeles a fost o ofertă concretă de la Dinamo, după ce s-a transferat Torje la Udinese", a completat Chipciu. Mijlocaşul formaţiei braşovene a precizat că selecţionerul Victor Piţurcă i-a recomandat să se transfere la un club mai mare decît cel patronat de Ioan Neculaie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.