Sport

Vrincenii sint cu ochii pe meciul secolului

Alex Smeu
6 apr 2006 821 vizualizări
Toate privirile vor fi pe derby-ul european dintre Steaua si Rapid.

Astazi pe stadionul "Lia Manoliu" din Capitala se va juca partida retur dintre Steaua si Rapid, din cadrul Cupei UEFA. Meciul este programat de la ora 20.30 si va fi transmis in direct de Realitatea TV, de el fiind interesati, cu siguranta, si microbistii vrinceni. Tot in aceasta seara, atentia focsanenilor se va indrepta si asupra meciului dintre Middlesbrough si FC Basel, in tur fiind 2 - 0 pentru elvetieni. Indiferent cine se va califica, tot Romania va avea cistig de cauza, iar echipa ce ne va reprezenta tara va juca impotriva invingatoarei dintre Middlesbrough si Basel. Multi suporteri focsaneni ai Stelei, respectiv Rapidului, vor pleca azi la Bucuresti pentru a putea trai alaturi de echipa lor favorita meciul de pe stadionul "National". De altfel, arena va fi plina la ora disputei, interesul pentru acest derby fiind enorm. Este pentru prima oara in istoria cupelor europene cand se intilnesc doua echipe romanesti intr-o competitie europeana de fotbal. Pentru ca este transmis de Realitatea TV, un post de televiziune care nu poate fi prins in toate comunele din judetul Vrancea, vor exista destule "debarcari" in municipiul Focsani ale celor care vor dori sa vada meciul. Fortele locale de jandarmi si politie au anuntat ca au luat masuri pentru a se preveni eventualele incidente de dupa meciul din aceasta seara. Toate barurile si localurile care dispun de videoproiectoare sau televizoare vor fi asaltate de iubitorii sportului rege pentru acest eveniment unic. La casele de pariuri din Focsani, Steaua este favorita (Astra Sport Bets prezenta ieri o cota de 2.00 la victorie, fata de Rapid care avea 3.35). Un meci egal intre cele doua avea cota 3.00. Pentru cei care se hotarasc azi, pe ultima suta de metri, sa mearga la meciul de la Bucuresti, actiunea stelista Ultra Boys Focsani mai are pregatite 20 de bilete la pretul oficial. Plecarea este programata din fata Salii Polivalente, la ora 12.00. Relatii suplimentare se pot obtine la numerele de telefon 0744.869.607 sau 0720.298.888.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.