Sport

Cu patru absenţe nu au putut veni cu puncte de la Bucureşti

Dan Chiriac
16 oct 2011 861 vizualizări
Interhandbal Bucureşti - CSM 2007 Focşani 27-22 (15-10), în etapa a şasea a Diviziei A de handbal masculin

Echipa de handbal CSM Focşani nu a reuşit să suplinească absenţa a patru jucători în meciul de ieri şi a cedat la cinci goluri întîlnirea disputată în Capitală, în compania formaţiei Interhandbal. Meciul a avut loc în Sala „Lucian Grigorescu” în prezenţa a aproximativ 100 de spectatori. Prima parte a meciului a fost echilibrată, ambele echipe conducînd la 1-2 goluri diferenţă. Spre finalul primei reprize, gazdele au preluat iniţiativa şi s-au distanţat la cinci goluri, avantaj cu care s-a intrat la cabine. După reluare, focşănenii au încercat să surmonteze handicapul, dar nu s-au putut apropia la mai puţin de trei goluri. Bucureştenii au jucat la limita regulamentului şi au cîştigat partida la o diferenţă identică cu cea de la pauză. „Nu am reuşit să ne facem jocul, adica să suplinim absenţa a patru jucători. Maftei nu a putut fi recuperat după ce s-a accidentat etapa trecută. De asemenea, Voicu, Negrea şi Muntean nu au mers la Bucureşti pentru că nu au putut pleca de la muncă. La fel ca şi la Iaşi, am avut şi de această dată probleme de acest fel. Am jucat de la egal la egal primul sfert de oră, dar apoi gazdele s-au distanţat şi cu ajutorul arbitrilor, care au permis jocul dur al bucureştenilor. Este drept că au profitat şi de ratările noastre, iar pe contraatac au punctat decisiv”, ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Acesta a jucat cu Cloşcă, Rusu, Nemuţ - portari, Busuioc, Prodan, Stancu, Anca 2 goluri, Necoara 2, Gheorghe 3, Popa 6, Neaţă - 1, Costache - 8. Divizia A de handbal masculin se va întrerupe două săptămîni. CSM Focşani va avea însă trei săptămîni de pauză pentru că viitorul său adversar, HC Brăila, s-a retras din campionat. Echipa de handbal junioare I de la LPS Academica Focşani a jucat în deplasare cu Grupul Şcolar „1 Mai” Ploieşti. Partida a contat pentru etapa a treia a campionatului naţional al junioarelor mari. Gazdele s-au impus cu 24-20. „Am jucat destul de bine, dar arbitrii nu ne-au lăsat să cîştigăm. Faţă de evoluţiile din primele două etape, fetele au jucat bine, dar cînd am luat avantaj, au început eliminările. Ne-au descalificat jucătoarele, au dat eliminări peste eliminări, au decis soarta meciului”, ne-a spus antrenoarea Doina Ene. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.