Sport

Fotbalul juvenil s-a întrecut la Cupa Prosport

Dan Chiriac
10 oct 2011 1602 vizualizări
u FC Vaslui - grupa 2002, Stars Brăila - grupa 2003 şi Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” - grupa 2004 au cîştigat competiţia desfăşurată timp de trei zile la Sala Polivalentă


Portarul Rapidului, Dani Coman a fost invitatul special al celei de-a patra ediţii a Cupei "Prosport - Promenada Mall" care a avut la finele săptămînii trecute la Sala Sporturilor din Focşani. Peste 400 de copiii au fost prezenţi la unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal din zona Moldovei. Toţi participanţii au primit medalii de participare, iar campionii au fost recompensaţi cu trofee şi diplome. Dani Coman a fost primit cu braţele deschise de focşăneni, rapidistul fiind nevoit să stea minute în şir alături de fanii săi care i-au solicitat autografe şi poze individuale. La cea de-a patra ediţie a Cupei Prosport - Promenada Mall au fost prezente echipe cu nume în fotbalul romanesc, precum Şcoala de Fotbal Dani Coman, Steaua-Mircea Eliade Bucureşti, Academia Gheorghe Hagi, Poli Iaşi, FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamţ, Petrolul Ploieşti, Kinder Tîrgu Mureş, Prosport Focşani, Stars Brăila. „Şcoala de Fotbal Prosport şi Promenada Mall au arătat că atunci cînd există interes şi profesionalism orice este posibil. În numai un an, Prosport Focşani şi Promemada Mall au reuşit să invite reprezentanţii de seamă din fotbalul romanesc. În cele patru ediţii de pînă acum, mii de copii, antrenori, părinţi şi iubitori ai fotbalului au trăit cu sufletul la gură meciurile acestor puşti minunaţi. În iarnă, de sărbători, Prosport vă pregăteşte noi surprize fotbalistice", se arată în comunicatul de presă al Şcolii de Fotbal Prosport.

Dani Coman i-a felicitat pe organizatori

Portarul echipei Rapid, Dani Coman a fost prezent la Focşani timp de două zile, timp în care a urmărit cu atenţie şi real interes meciurile micuţilor fotbalişti. "Prin astfel de turnee, puştii pot progresa cu adevărat. A fost o participare selectă, iar cei mai buni s-au impus. Am primit cu mare bucurie invitaţia Şcolii de Fotbal Prosport. M-am simţit extraordinar în aceste zile. Turnee de o asemenea anvergură am văzut la Braşov şi Tîrgu Mures. Iată că şi la Focşani se pot face lucruri bune pentru fotbal", a spus Dani Coman. Şcoala de Fotbal Prosport Focşani nu i-a uitat pe colaboratorii săi. Competiţia nu ar fi putut avea loc fără sprijinul directorului de la Promenada Focşani, Ica Diaconu. Prosport şi Promenada au fost ajutaţi de Consiliul Judeţean Vrancea, Primăria Focşani, Consiliul Local Focşani, Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea, ANST Bucureşti, CS Unirea Focşani, LPS Focşani, Dagemar Sport, Grande Pizza şi Restaurantul Il Piacere. Cîştigătoarele competiţiei au fost FC Vaslui - grupa 2002, Stars Brăila - grupa 2003 şi Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” - grupa 2004. Prosport Focşani nu a reuşit să se califice între primele patru echipe. (Dan CHIRIAC)


Rezultate:

Grupa 2002:


Finala mică: Politehnica Iaşi - Juniori Călăraşi 5-0
Finala mare: FC Vaslui - Liceul „Mircea Eliade” Bucureşti 5-3

Premii speciale

Golgheter: Gabriel Sava - Poli Iaşi
Cel mai tehnic jucător: Alexandru Radu - Liceul „Mircea Eliade” Bucureşti
Cel mai bun portar: Andrei Onciu - FC Vaslui
Antrenorul turneului: Gabriel Oancea - FC Vaslui


Grupa 2003



Finala mică: Atletic Brăila - Ceahlăul LPS Piatra Neamţ 1-3
Finala mare: Şcoala de Fotbal Dani Coman - Stars Brăila 0 - 2
 

Premii speciale:


Golgheterul turneului: Marius Iordache - Şcoala de Fotbal Dani Coman
Cel mai tehnic jucător: Ştefan Bordei - Ceahlăul
Cel mai bun portar: Cosmin Trandafir - Academia Hagi
Antrenorul turneului - Cristian Baltă - Stars Brăila


Grupa 2004:


Finala mică: Şcoala Dani Coman - Kinder Tg. Mureş 3-1
Finala mare: Academia Hagi - Stars Brăila 1 -0
Premii speciale:
Golgheterul turneului: Alexandru Mitrache - Şcoala de Fotbal Dani Coman
Cel mai tehnic jucător: Andrei Gherghişan - Stars Brăila
Cel mai bun portar - Mario Moldovan - Kinder Tg. Mureş
Antrenorul turneului: Cosmin Constantin - Academia Hagi
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.