Sport

Dihonia – starea normală

Ziarul de Vrancea
30 sep 2011 619 vizualizări
Antrenorul Ronny Levi şi managerul Mihai Stoica au demisionat de la Steaua * noul tehnician al Stelei este Ilie Stan

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, ieri, că Mihai Stoica a decis să renunţe la funcţia de manager general la Steaua, din cauza rezultatelor slabe ale echipei şi a faptului că nu este agreat de unele persoane din conducere. Aceasta s-a întîmplat la cîteva ore după ce a demisionat şi antrenorul israelian Ronny Levi. Totodată, demisia lui Stoica poate fi considerată un gest de solidaritate cu Levi, cei doi lucrînd împreună şi la defuncta Unirea Urziceni.
Mai tîrziu, Becali l-a prezentat jucătorilor pe noul antrenor, Ilie Stan, recomandat de Anghel Iordănescu. " Ilie Stan mi-a spus că el nu vrea nici un ban, că are încredere în mine, ca dacă o să facă treabă o să îi dau bani. Dar el vine numai cu staful său şi că vrea să facă toată munca", a spus Becali, care a mai anunţat că a renunţat şi la serviciile secunzilor lui Roni Levi, iar la gruparea "roş-albastră" vor mai veni în staful tehnic Eduard Iordănescu şi Gabriel Mărgărit. Oficialul a menţionat că directorul tehnic Narcis Răducan va rămîne în staful Stelei.
Fostul antrenor Ronny Levi, a declarat, ieri, că deşi sînt aşteptări mari de la formaţia "roş-albastră" condiţiile pe care le-a avut nu i-au permis să obţină performanţă, echipa avînd nevoie de "forţa" pe care o dă stadionul din Bulevardul Ghencea. "Cînd am venit aici am vrut să stau cît mai mult. Cînd se întîmplă aşa ceva nu e bine. Dar asta e viaţa, ăsta e fotbalul. Mulţi aşteaptă mult de la Steaua şi e normal, Steaua este o echipă mare, cu suporteri mulţi. Nu vreau să dau vina pe nimeni. Toată lumea din club m-a ajutat, m-a respectat, dar sînt lucruri pe care lumea trebuie să le înţeleagă. Acum Steaua are multe probleme. E diferenţă mare între ce se aşteaptă şi ce poate obţine. Această echipă nu are un teren propriu, mereu am fost pe alte terenuri. Am venit la Steaua cu multă pasiune, cu multă ambiţie. Am dat totul şi atunci cînd faci totul, eşti dezamăgit", a declarat Levi, într-o conferinţă de presă susţinută la Mogoşoaia.  Tehnicianul israelian consideră că Steaua a obţinut o mare perfomanţă calificîndu-se în grupele Ligii Europa: "Ne-am calificat în Liga Europa. Să fiu sincer, cred că ŢSKA era mai bună decît Steaua. Cred că Maccabi Haifa este favorită în faţa Stelei. Are mai multă stabilitate, au mulţi jucători valoroşi. Dar orice e posibil în fotbal şi cred că în timp

Steaua va fi o echipă bună".


Roni Levi a preluat conducerea tehnică a Stelei la 10 iunie, fiind propus patronului de managerul Mihai Stoica. În primele opt etape ale Ligii I, echipa pregătită de israelian a obţinut trei victorii, toate pe teren propriu, două remize şi trei înfrîngeri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.